![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| Szociális hálózatok és média IWIW, Facebook, Twitter, Google Wave és egyéb szociális hálózatok és felületek |

![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1 |
|
Törzsvendég
Blog: Luxusszálloda cicáknak
Összes hozzászólás: 184
Kiosztott köszönetek: 71
Begyũjtött 74 köszönetet 49 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() |
Viszonylag rég jelentkeztem be utoljára twiterre, akarom mondani turulcsirip-re, de most valami gond van. Ha jól látom történt 1-2 változás, ami azt is jelenti hogy nem tudom használni. Bejelentkezek, de csak azt látom hogy "Csiripelés betöltése...", aztán ennyi...
Próbáltam új regisztrációt is, de azzal sem megy. Másnál mi a helyzet? |
|
|
|
| Google hirdetés |
|
|
#2 |
|
Tag
|
Be tudtam lépni, úgy néz ki működik, talán pillanatnyi elmezavar volt. Bár nem tudom pontosan milyennek kellene lennie, mert eddig a twitter-ről használtam.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Törzsvendég
Összes hozzászólás: 124
Kiosztott köszönetek: 32
Begyũjtött 20 köszönetet 17 hozzászólással
![]() |
Idézet:
Ezért váltottam a yamm.hu-ra ami szerintem sokkal jobban összerakott oldal!
|
|
|
|
|
| Hálás a hozzászólás írójának | Szmöre (2010-02-18) |
|
|
#4 |
|
Törzsvendég
Blog: Luxusszálloda cicáknak
Összes hozzászólás: 184
Kiosztott köszönetek: 71
Begyũjtött 74 köszönetet 49 hozzászólással
köszönöm, yamm-on már működik minden
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Bölcs
Összes hozzászólás: 637
Kiosztott köszönetek: 85
Begyũjtött 148 köszönetet 114 hozzászólással
Valaki tudna egy gyors kis leírást adni, hogy mi ez a yamm, vag yhogyan működik? Mert van twitteres oldalam ahol az oldalamon írt cikkek automatikusan kikerülnek. De erre a yammra nem is regisztráltam, de egy az egyben kinn van az összes cikk, igaz, hogy a linkek másként vannak. Ezt hogy csinálhatta meg valaki? Azt sejtem, hogy átalakítja az urlt, de minden twitter üzenet itt is megtalálható?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Törzsvendég
Összes hozzászólás: 124
Kiosztott köszönetek: 32
Begyũjtött 20 köszönetet 17 hozzászólással
![]() |
A yamm.hu és a turulcsirip lényegében twitter a magyar csiripelőknek. Az oldal teljesen a twitterre épül és az adataid valamint az üzeneteid is onnan szedi! )
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Bölcs
Összes hozzászólás: 637
Kiosztott köszönetek: 85
Begyũjtött 148 köszönetet 114 hozzászólással
de akkor ez valamilyen szinten duplikáció a linkeken kívülmeg amúgy se nagyon engedtem hogy használják a csatornámat
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Tag
Hely: NRW, Germany
Összes hozzászólás: 73
Kiosztott köszönetek: 5
Begyũjtött 17 köszönetet 14 hozzászólással
![]() |
Tibi: a twitter csatornád nyilvános. Ha nem akarod, hogy ún. mashup-okban megjelenjél, akkor titkosítani tudod a csatornád. A turulcsirip és a yamm egyébként sem a te csatornádat használják, hanem a twitter publikus "minden bejegyzés" csatornáját, ahonnan kigyűjtik a magyar felhasználókat.
Persze ha neked ez nem tetszik, akkor nyugodtan lépj kapcsolatba a turulcsirip és a yamm fejlesztőivel (elérhetőségeik az oldalakon), biztos szívesen tiltó listára teszik a felhasználóneved. |
|
|
|
| Hálás a hozzászólás írójának | tibi1987 (2010-04-19) |
![]() |
| Címkék |
| gond, turulcsirip |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Javascript gond | passatgt | Programozás | 10 | 2009-01-21 16:35 |
| FCK editor gond? | vidirita | CMS - Content Management System | 9 | 2008-12-12 10:00 |
| css gond | Zaphod | Programozás | 6 | 2008-10-19 01:29 |
| kis gond safarinál | Zaphod | Programozás | 5 | 2008-04-29 10:35 |
| adsmanager script gond | papys | Programozás | 1 | 2007-06-18 14:17 |