SEO Fórum  

Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum!

Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk!

Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, vagy a későbbiekben, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival.

Vissza   SEO Fórum > Online Marketing > Szociális hálózatok és média

Szociális hálózatok és média IWIW, Facebook, Twitter, Google Wave és egyéb szociális hálózatok és felületek

Válaszol

Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2010-02-01, 10:48   #1
szabog
Törzsvendég

szabog logója

Összes hozzászólás: 157
Kiosztott köszönetek: 7
Begyũjtött 80 köszönetet 20 hozzászólással
szabog ismeretlen jelenlegszabog ismeretlen jelenlegszabog ismeretlen jelenlegszabog ismeretlen jelenleg
Villanykörte Webkereső vakteszt a Facebook-on

-->
Vajon a Google tényleg mindent ver? Vagy a megszokás dominánsabb tényező, mint a találati lista minősége?

Ha szeretnétek segíteni a webkereső teszt reprezentatívvá tételében, akkor vegyetek részt a felmérésben! Bár még csak alig 1 órája indult, de már most is érdekesek a tapasztalatok.

Az eredményeket természetesen publikálni fogom.

http://apps.facebook.com/webkeresoteszt
szabog nem elérhető   Válaszol idézettel
Google hirdetés
Régi 2010-02-01, 10:56   #2
Stefan Weinenberger
ifjú padavan

Stefan Weinenberger logója

Hely: keresooptimalizalas.co.hu
Összes hozzászólás: 4.607
Kiosztott köszönetek: 763
Begyũjtött 1.069 köszönetet 668 hozzászólással
Stefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevet
Üzenetküldés MSN-en keresztül Stefan Weinenberger részére Üzenetküldés Skype™-on keresztül Stefan Weinenberger részére
Alapbeállítás re: Webkereső vakteszt a Facebook-on

Végigcsináltam, de a végén lehetne valami konklúzió, álláshelyzet vagy bármi.

stef
Stefan Weinenberger nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-02-01, 11:01   #3
szabog
Törzsvendég

szabog logója

szabog ismeretlen jelenlegszabog ismeretlen jelenlegszabog ismeretlen jelenlegszabog ismeretlen jelenleg

Idézet:
Stefan Weinenberger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Végigcsináltam, de a végén lehetne valami konklúzió, álláshelyzet vagy bármi.

stef
Köszi!

Addig nem látom értelmét, ameddig nincs értékelhető minta. Ráadásul azt sem akarom még elárulni, hogy milyen keresők szerepelnek a felmérésben.
Régi 2010-02-01, 11:09   #4
DaveeD
Bölcs

DaveeD logója

Hely: Göd
Összes hozzászólás: 548
Kiosztott köszönetek: 101
Begyũjtött 88 köszönetet 78 hozzászólással
DaveeD elindult a közkedveltség útjánDaveeD elindult a közkedveltség útjánDaveeD elindult a közkedveltség útjánDaveeD elindult a közkedveltség útjánDaveeD elindult a közkedveltség útjánDaveeD elindult a közkedveltség útján
Üzenetküldés Skype™-on keresztül DaveeD részére

Én is kitöltöttem. Az 5 kereső találatai egymás alatt mindig ugyan abban a sorrendeben voltak? Én is szívesen látnék részeredményt. Egyébként jó ötlet! Keresőt akarsz indítani?
DaveeD nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-02-01, 11:18   #5
szabog
Törzsvendég

szabog logója

Idézet:
DaveeD eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Én is kitöltöttem. Az 5 kereső találatai egymás alatt mindig ugyan abban a sorrendeben voltak? Én is szívesen látnék részeredményt. Egyébként jó ötlet! Keresőt akarsz indítani?
A sorrend változik.
Az bitos, hogy keresőt nem fogunk fejleszteni.
Régi 2010-02-02, 03:52   #6
tibi181818
Tag

Összes hozzászólás: 55
Kiosztott köszönetek: 12
Begyũjtött 7 köszönetet 6 hozzászólással
tibi181818 rendelkezik némi sötét múlttal

Kitöltöttem! Ha rendesen át akarod rágni magad rakta kicsit több kell mint 45 perc, de ez mellékes!

A gugli vagy nincs benne vagy azóta változtak az eredmények!

Egyébként a keresők minden kulcsszónál ugyanabban a sorrendben vannak, mert volt ahol hármast volt ahol egyest adtam pl.: a 3. a keresőre?
tibi181818 nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-02-02, 18:08   #7
szabog
Törzsvendég

szabog logója

Idézet:
tibi181818 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Kitöltöttem! Ha rendesen át akarod rágni magad rakta kicsit több kell mint 45 perc, de ez mellékes!

A gugli vagy nincs benne vagy azóta változtak az eredmények!

Egyébként a keresők minden kulcsszónál ugyanabban a sorrendben vannak, mert volt ahol hármast volt ahol egyest adtam pl.: a 3. a keresőre?
A Google természetesen benne van.
A sorrend mindig változik, hogy az se befolyásoljon.
Régi 2010-02-02, 20:02   #8
cubafiesta
jómunkásember

cubafiesta logója

Hely: ne tisztán
Összes hozzászólás: 705
Kiosztott köszönetek: 472
Begyũjtött 208 köszönetet 153 hozzászólással
cubafiesta elindult a közkedveltség útjáncubafiesta elindult a közkedveltség útjáncubafiesta elindult a közkedveltség útjáncubafiesta elindult a közkedveltség útjáncubafiesta elindult a közkedveltség útjáncubafiesta elindult a közkedveltség útjáncubafiesta elindult a közkedveltség útjáncubafiesta elindult a közkedveltség útjáncubafiesta elindult a közkedveltség útjáncubafiesta elindult a közkedveltség útján
Üzenetküldés Skype™-on keresztül cubafiesta részére

tegnap megcsináltam én is. érdekes volt. jó ötlet volt. elgondolkodtató. érzésem szerint nem mindenhol a G-t rangsoroltam a legjobbnak. (hehe, most én rangsorolhattam őt)
Régi 2010-02-08, 12:06   #9
szabog
Törzsvendég

szabog logója

Hétfőtől csütörtökig jönnek az eredmények.
Webkereső vakteszt 1. - sertéspörkölt recept
Régi 2010-02-08, 12:20   #10
DaveeD
Bölcs

DaveeD logója

Hely: Göd
Összes hozzászólás: 548
Kiosztott köszönetek: 101
Begyũjtött 88 köszönetet 78 hozzászólással
DaveeD elindult a közkedveltség útjánDaveeD elindult a közkedveltség útjánDaveeD elindult a közkedveltség útjánDaveeD elindult a közkedveltség útjánDaveeD elindult a közkedveltség útjánDaveeD elindult a közkedveltség útján
Üzenetküldés Skype™-on keresztül DaveeD részére

Érdekes, hogy a bing lett az utolsó

De azért a google sem maximális pontszámmal teljesített. Hányan töltötték ki a tesztet? Csak azért érdekelne, mert ugye minél többen annál pontosabb az eredmény.
DaveeD nem elérhető   Válaszol idézettel
Válaszol

Címkék
facebookon, felmérés, vakteszt, webkereső

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Fórum ugrás

Hasonló témák
Téma Téma szerzője Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Facebook és az elégett reklámköltés salou Szociális hálózatok és média 22 Tegnap 21:39
megosztom a facebook-on / iwiw-en tiborg Szociális hálózatok és média 19 2010-03-08 14:33
facebook quiz alkalmazásból link tiborg Szociális hálózatok és média 2 2009-10-14 21:34
A Wikipédiát gyűrheti le a Google-gyilkosnak várt webkereső Nero Általános beszélgetés 5 2009-05-07 16:53
Vadiúj webkereső készül lenyomni a Google-t Adrianweb Általános beszélgetés 50 2008-07-29 23:10

A pontos idő 01:53 , a GMT +2 időzóna szerint.