![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||

![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1 |
|
Bölcs
Hely: Göd
Összes hozzászólás: 1.118
Kiosztott köszönetek: 204
Begyũjtött 239 köszönetet 183 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Olyan Magyarország térkép megoldást szeretnék a lapomra, amely megyénként kattintható.
Gondoltam ez javascript-el a legegyszerűbb. Tud valaki ilyet? Találtam egyet a vikipédián, de valamiért nem a neki szánt blokk-ban jelenik meg... Ha valaki tud valamilyen egyszerű megoldást, akkor kérem segítsen. |
|
|
|
| Google hirdetés |
|
|
#2 | |
|
Mentor
Blog: Autó bérlés
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 340
Kiosztott köszönetek: 126
Begyũjtött 116 köszönetet 84 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Magyarorszag terkep nem hiszem, hogy van. De ebbol kiindulva :http://www.w3schools.com/js/js_image_maps.asp sok-sok vagdosassal megcsinalhatod.
Tovabbiak: hxxp://arcadiabluffs.com/course_hole_16.php Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
human being
Blog: Rails var_dump
Hely: Middle of nowhere
Összes hozzászólás: 2.368
Kiosztott köszönetek: 289
Begyũjtött 591 köszönetet 441 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nem kell hozzá vagdosni. kell annyi kép ahány megye van és mindegyiken az egyik kiemelve. ezután imagemap al meg tudod csinálni hogy a lép egyes részeinél lecseréli a hátteret a megfelelőre.
ha a képek megvannak a js-t meg tudom írni hozzá
|
|
|
#4 | |
|
Bölcs
Találtam egyet, de valamiért letolja az oldalon, és a blokkon kívül jelenik meg.
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
human being
itt egy példa: evolution-soft.com/terkep
ezen közép és nyugat-magyarországnál megcsináltam,ez alapján ha megvannak a képek összetudod te is rakni.
|
|
|
#6 |
|
Bölcs
Az az egy a bajom a dologgal, hogy nem sok közöm van a java programozáshoz, ezért gondoltam, hogy keresek egyet, és azt írom egy kicsit át.
Nem tudjátok, hogy ennek amit beküldtem mi lehet a baja? Az oldalon ahol van ott tekjesen jól működik, de nálam egy képernyőnyivel el van csúszva lefele, és az alatta lévő blokk tartalmára helyezi... Múködés közben itt megtekinthető: hxxp://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1g_megy%C3%A9i illetve a szélességén is szeretnék kicsit csökkenteni, de ez sem sikerült... Utoljára módosítva: DaveeD által : 2009-11-08 13:14 |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
human being
Idézet:
![]() mutatsz egy linket? Utoljára módosítva: Geri által : 2009-11-08 13:27 |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Bölcs
Látod ennyire nem értek hozzá
Java/Javascript nekem darab/darab ![]() Itt van ahova felraktam, bár még teljes mértékben az eredeti oldalra hivatkozik: hxxp://asztalos-egyedibutor.com/content/asztalosok-megyenkent innen szedtem: hxxp://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarország_megyéi |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
human being
ez a wikiről behúzott kód nem fog nálad úgy működni ahogy szeretnéd.
ha azt akarod hogy minden alodalon ki legyen jelölve az aktuális megye akkor a legegyszerűbb ha mindenhová beraksz egy másik képet. viszont meg lehetne oldani akár ajax-al hogy oldalfrissítés nélkül töltse be a tartalamat amikor a megyékre kattintassz és cserélje ki a képet arra ami kell. Idézet:
|
|
| Hálás a hozzászólás írójának | DaveeD (2009-11-08) |
|
|
#10 |
|
Bölcs
A cél az lenne vele, hogy rákattintok egy megyére és egy teljesen új lap nyíljon meg, amin már más tartalom van. A térkép nem szükséges. Csak azt szeretném elérni, hogy ne tolja le az oldal aljára. Meg ha lehet kicsit kisebb legyen.
Ezt sem lehet vele megcsinálni? Az a gond hogy jelenlegi tudásomhoz mérten ezzel az egy megoldással tudom megcsinálni. |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| java, javascript, térkép, weblapra |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Új design weblapra, helyezésmódosulás | Barnabás | 8 | 2010-04-23 08:41 | |
| Ingyen Képek Weblapra | oszti | Általános beszélgetés | 70 | 2010-01-02 12:02 |
| mozgó banner weblapra | brendi2 | Webfejlesztő sarok | 6 | 2009-11-20 17:08 |
| Térkép - hogyan ? | ariel | Webfejlesztő sarok | 9 | 2008-06-04 14:14 |
| Magyarország térkép | Dilettáns | Webfejlesztő sarok | 19 | 2007-08-16 17:46 |