SEO Fórum

Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum!

Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk!

Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd)

Vissza   SEO Fórum > Keresők > Katalógusok

Katalógusok Linkgyűjteményekhez, nagyobb katalógusokhoz kötődő témák

Intel Xeon szerver gépek raktárról!

Szavazás eredménye: Megéri a regisztráció a katalógusokba?
Igen 4 23,53%
Nem 13 76,47%
Szavazók: 17. Ezen a szavazáson nem szavazhat

Válaszol

Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2009-05-19, 07:30   #1
djarni
Bölcs

djarni logója

Hely: Székesfehérvár
Összes hozzászólás: 3.185
Kiosztott köszönetek: 477
Begyũjtött 648 köszönetet 474 hozzászólással
djarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedüli
Alapbeállítás MediaCenter és Katalógusai

4 katalógusa van, melyet tükröz, tehát regisztrációkor mind a 4-be bekerülsz. A díja egyszeri 5000 Ft + áfa / weblap.

A 4-ből 2-nek pr6 a nyitóoldala, de ahova a linked kerülne, ott már nincs pagerank érték (egyelőre legalább is). De mindannyian tudjuk, hogy erős oldalakról, és domain-ekről van szó, ahol a google bizalom biztos megvan.

Véleményeket várok, hogy szerintetek megéri-e weboldalanként ez az összeg?

katalógusok:

hxxp://www.sg.hu/katalogus (pr6)
hxxp://www.mediacenter.hu/webkatalogus.php (pr6)
hxxp://www.superpont.hu/katalogus
hxxp://www.joomlatarhely.hu/webkatalogus.php
djarni nem elérhető   Válaszol idézettel
Google hirdetés
Régi 2009-05-19, 07:45   #2
Hiteles
Mentor

Összes hozzászólás: 336
Kiosztott köszönetek: 45
Begyũjtött 26 köszönetet 26 hozzászólással
Hiteles ismeretlen jelenlegHiteles ismeretlen jelenlegHiteles ismeretlen jelenleg
Alapbeállítás re: MediaCenter és Katalógusai

Ha jól láttam, akkor átirányításos módon teszik ki a linket és ezért az összegért addig van kint, amíg te nem kéred, hogy vegyék le.
A fizetett linkeket már több topikban is kiveséztük, és általában nem voltak pozitív a vélemények.
Összességében nekem az a véleményem, hogy nem éri meg.
Hiteles nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2009-05-19, 07:59   #3
djarni
Bölcs

djarni logója

djarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedüli

Hol látod te, hogy átirányításos?

Ezek teljes értékű linkek!
Régi 2009-05-19, 08:29   #4
Hiteles
Mentor

Összes hozzászólás: 336
Begyũjtött 26 köszönetet 26 hozzászólással
Hiteles ismeretlen jelenlegHiteles ismeretlen jelenlegHiteles ismeretlen jelenleg

Idézet:
djarni eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Hol látod te, hogy átirányításos?

Ezek teljes értékű linkek!
Lehet, hogy rosszul gondolom, de én ebből vettem úgy, hogy ezek átirányításosak:
pl.: Üzleti honlapok - Pénzügy kategória - Jobb egérgomb (milliomosterv link) - Hivatkozás címének másolása - eredmény: hxxp://www.sg.hu/katalogus/ceg/millioforintosterv/3781/
Hiteles nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2009-05-19, 09:14   #5
SzG
Bölcs

Összes hozzászólás: 903
Kiosztott köszönetek: 134
Begyũjtött 225 köszönetet 160 hozzászólással
SzG elindult a közkedveltség útjánSzG elindult a közkedveltség útjánSzG elindult a közkedveltség útjánSzG elindult a közkedveltség útjánSzG elindult a közkedveltség útjánSzG elindult a közkedveltség útjánSzG elindult a közkedveltség útján

Idézet:
Hiteles eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Lehet, hogy rosszul gondolom, de én ebből vettem úgy, hogy ezek átirányításosak:
pl.: Üzleti honlapok - Pénzügy kategória - Jobb egérgomb (milliomosterv link) - Hivatkozás címének másolása - eredmény: hxxp://www.sg.hu/katalogus/ceg/millioforintosterv/3781/
Megnéztem én is, az még nem az a link.

Onnan még egy szintet beljebb lehet lépni és ott van a teljes értékű link.
Tehát a PR6 katalógus unranked kategória unranked alkategóriájából nyitott következő aloldal (persze unranked ez is), nna ott a teljes értékű link

Én ezért nem fizetnék, de úgy látszik van aki igen.
Régi 2009-05-19, 09:39   #6
Stefan Weinenberger
ifjú padavan

Stefan Weinenberger logója

Hely: Közös többszörös
Összes hozzászólás: 4.707
Kiosztott köszönetek: 813
Begyũjtött 1.151 köszönetet 727 hozzászólással
Stefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevet
Üzenetküldés MSN-en keresztül Stefan Weinenberger részére Üzenetküldés Skype™-on keresztül Stefan Weinenberger részére

Egyértelműen fölösleges pénzkidobás. Az hogy a főoldalnak milyen PR ereje van esetedben lényegtelen, ugyanis nem oda kerülsz ki. Vagy ha igen, akkor megéri

stef
Régi 2009-05-19, 10:32   #7
djarni
Bölcs

djarni logója

Nem is a pr miatt, hanem egy erős oldal aloldala is erős lehet, még pr nélkül is. Én még nem nyilatkozom, várom a további véleményeket

a nagy linkmélység valóban kedvezőtlen egyébként.
Régi 2009-05-19, 10:44   #8
seobazis
Bölcs

seobazis logója

Hely: Marokkó
Összes hozzászólás: 1.095
Kiosztott köszönetek: 291
Begyũjtött 395 köszönetet 180 hozzászólással
seobazis hamarosan közkedvelt leszseobazis hamarosan közkedvelt leszseobazis hamarosan közkedvelt leszseobazis hamarosan közkedvelt leszseobazis hamarosan közkedvelt leszseobazis hamarosan közkedvelt leszseobazis hamarosan közkedvelt leszseobazis hamarosan közkedvelt leszseobazis hamarosan közkedvelt leszseobazis hamarosan közkedvelt leszseobazis hamarosan közkedvelt lesz

Az én véleményem, hogy katalógusnak nem fizetnék pénzt, főleg mélylinkért.
Sokkal jobban járnál, ha egy releváns nagy terjedelmű portálról kérnél reklámot, vagy linket. Ott több látogatót kapnál közvetlen, és googlén keresztül is. És, ami nem utolsó olcsóbban is kijöhetsz a dologból.
seobazis nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2009-05-19, 12:35   #9
Tibi
állandó tag

Tibi logója

Hely: ojjektum
Összes hozzászólás: 1.673
Kiosztott köszönetek: 53
Begyũjtött 137 köszönetet 106 hozzászólással
Tibi kimondottan kedvesTibi kimondottan kedvesTibi kimondottan kedvesTibi kimondottan kedvesTibi kimondottan kedvesTibi kimondottan kedvesTibi kimondottan kedvesTibi kimondottan kedvesTibi kimondottan kedvesTibi kimondottan kedvesTibi kimondottan kedves

Pénzt én se adnék linkért, tudsz ingyen is szerezni !
Főlleg igy, hogy valószinű nem a főoldalon leszel hanem valami aloldalon.
Régi 2009-05-19, 14:02   #10
Harder
Bölcs

Harder logója

Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 1.108
Begyũjtött 257 köszönetet 150 hozzászólással
Harder hírneve túlszárnyal minden hírnevetHarder hírneve túlszárnyal minden hírnevetHarder hírneve túlszárnyal minden hírnevetHarder hírneve túlszárnyal minden hírnevetHarder hírneve túlszárnyal minden hírnevetHarder hírneve túlszárnyal minden hírnevetHarder hírneve túlszárnyal minden hírnevetHarder hírneve túlszárnyal minden hírnevetHarder hírneve túlszárnyal minden hírnevetHarder hírneve túlszárnyal minden hírnevetHarder hírneve túlszárnyal minden hírnevet

az én "igen"-emet is vegyétek "nem"-nek, sikeresen félrekatintottam.
Harder nem elérhető   Válaszol idézettel
Válaszol

Címkék
katalógusai, mediacenter

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Fórum ugrás

Hasonló témák
Téma Téma szerzője Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
yatoo katalógusai yatoo Katalógusok 56 2010-07-22 20:39

A pontos idő 16:17 , a GMT +2 időzóna szerint.