SEO Fórum

Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum!

Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk!

Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd)

Vissza   SEO Fórum > Keresők > Katalógusok

Katalógusok Linkgyűjteményekhez, nagyobb katalógusokhoz kötődő témák

Intel Xeon szerver gépek raktárról!

Válaszol

Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2010-03-06, 15:11   #1
seobazis
Bölcs

seobazis logója

Hely: Marokkó
Összes hozzászólás: 1.095
Kiosztott köszönetek: 291
Begyũjtött 395 köszönetet 180 hozzászólással
seobazis hamarosan közkedvelt leszseobazis hamarosan közkedvelt leszseobazis hamarosan közkedvelt leszseobazis hamarosan közkedvelt leszseobazis hamarosan közkedvelt leszseobazis hamarosan közkedvelt leszseobazis hamarosan közkedvelt leszseobazis hamarosan közkedvelt leszseobazis hamarosan közkedvelt leszseobazis hamarosan közkedvelt leszseobazis hamarosan közkedvelt lesz
Alapbeállítás Újabb Bázis, csak a linkeknek!

Sziasztok,

Függőségemhez híven, gyártottam még egy phpLD linkkatalógust, ahová nyugodtan beküldhetitek weboldalaitokat a jobb helyezés reményében.
A szabályzat szokásos én féle, no warez, politika, és keksz.
A kategóriát egy picit többet vittem fel mint szoktam, de ha valaki hiányol egyet-kettőt, az nyugodtan írja meg.

Legújabb függőségem: Website Base

Remélem mindenki hasznára válik.
seobazis nem elérhető   Válaszol idézettel
Hálásak a hozzászólás írójának
ARTidas (2010-03-06), basesoft (2010-03-07), bugyli (2010-03-07), cubafiesta (2010-03-06), Gabor2 (2010-03-06), magic (2010-03-06), mulidesign (2010-03-07), nemvalid (2010-03-06), Netallica (2010-03-07), roszi (2010-03-25), Sapipeti (2010-03-06), sbs (2010-03-07), scs (2010-03-06), smekker (2010-03-06), somesz (2010-03-07), t4p (2010-03-07), VChris (2010-03-06), WebManiac (2010-03-08), webstars (2010-03-07), whale (2010-03-08), Xefande (2010-03-06), yatoo (2010-03-07)
Google hirdetés
Régi 2010-03-06, 15:14   #2
g-easy
krampusz

g-easy logója

Hely: n/a
Összes hozzászólás: 3.235
Kiosztott köszönetek: 147
Begyũjtött 656 köszönetet 364 hozzászólással
g-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevet
Alapbeállítás re: Újabb Bázis, csak a linkeknek!

Köszi..

a szabályzatot tagold egy kicsit.. mert elolvastam volna.. de így tuti nem fogom.. és mégis ajánlok grrrrrr
seobazis (2010-03-06)
Régi 2010-03-06, 15:22   #3
seobazis
Bölcs

seobazis logója

seobazis hamarosan közkedvelt leszseobazis hamarosan közkedvelt leszseobazis hamarosan közkedvelt leszseobazis hamarosan közkedvelt leszseobazis hamarosan közkedvelt leszseobazis hamarosan közkedvelt leszseobazis hamarosan közkedvelt leszseobazis hamarosan közkedvelt leszseobazis hamarosan közkedvelt leszseobazis hamarosan közkedvelt leszseobazis hamarosan közkedvelt lesz

Köszi a tanácsot szétnyíbáltam egy picit a szabályzatot, így tényleg átláthatóbb.
A linkeket fogadtam.
Régi 2010-03-06, 19:45   #4
BAL100
Törzsvendég

Hely: Hajdúszoboszló
Összes hozzászólás: 102
Kiosztott köszönetek: 47
Begyũjtött 14 köszönetet 14 hozzászólással
BAL100 ismeretlen jelenlegBAL100 ismeretlen jelenleg
Üzenetküldés Skype™-on keresztül BAL100 részére

Már be is küldtem tandemugrás-tandemugrás című lapomat a fotó kategóriába, jó lenne egy külön sport-extremsport-tandemugrás almenü..)))
BAL100 nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-03-06, 21:47   #5
nemvalid
Mentor

nemvalid logója

Hely: Szeged
Összes hozzászólás: 486
Kiosztott köszönetek: 210
Begyũjtött 223 köszönetet 156 hozzászólással
nemvalid elindult a közkedveltség útjánnemvalid elindult a közkedveltség útjánnemvalid elindult a közkedveltség útjánnemvalid elindult a közkedveltség útjánnemvalid elindult a közkedveltség útjánnemvalid elindult a közkedveltség útján
Üzenetküldés Skype™-on keresztül nemvalid részére

Hoppsz, nekem akkora smartyValidate hibákat nyomott, hogy nem fért ki egy oldalra
Ennek ellenére természetesen megy a thanks, később megpróbálkozom újra a beküldéssel.

UP: meggyógyult.

Utoljára módosítva: nemvalid által : 2010-03-06 21:59
nemvalid nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-03-07, 12:26   #6
seobazis
Bölcs

seobazis logója

Idézet:
BAL100 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
jó lenne egy külön sport-extremsport-tandemugrás almenü.
Ne, haragudj, de ennyire specifikusan nem akarom lebontani a katalógust, de a linket fogadtam.

Idézet:
nemvalid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Hoppsz, nekem akkora smartyValidate hibákat nyomott, hogy nem fért ki egy oldalra
Néha-néha nekem is van egy ilyen hiba üzenetem, szerintem szerver hiba vagy mi a fene.

Fogadtam minden linket kivétel nélkül.
Régi 2010-03-07, 13:09   #7
mulidesign
Szerkesztő

mulidesign logója

Hely: Budapest XIII.ker.
Összes hozzászólás: 246
Kiosztott köszönetek: 207
Begyũjtött 90 köszönetet 55 hozzászólással
mulidesign ismeretlen jelenlegmulidesign ismeretlen jelenlegmulidesign ismeretlen jelenlegmulidesign ismeretlen jelenlegmulidesign ismeretlen jelenleg
Üzenetküldés MSN-en keresztül mulidesign részére

Köszönöm a gyors elfogadást!
mulidesign nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-03-08, 09:06   #8
djarni
Bölcs

djarni logója

Hely: Székesfehérvár
Összes hozzászólás: 3.185
Kiosztott köszönetek: 477
Begyũjtött 648 köszönetet 474 hozzászólással
djarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedüli

A partner bannerek képei, csak a főoldalon látszódnak, mert nem jól adtad meg az elérési útvonalat:

images/helyezesvizsgalo.jpg

Kéne egy / jel az elejére, hogy aloldalról is be tudja olvasni. (a másiknál is)

Arni
djarni nem elérhető   Válaszol idézettel
Hálás a hozzászólás írójának
seobazis (2010-03-08)
Régi 2010-03-08, 09:10   #9
Stefan Weinenberger
ifjú padavan

Stefan Weinenberger logója

Hely: Közös többszörös
Összes hozzászólás: 4.707
Kiosztott köszönetek: 813
Begyũjtött 1.151 köszönetet 727 hozzászólással
Stefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevet
Üzenetküldés MSN-en keresztül Stefan Weinenberger részére Üzenetküldés Skype™-on keresztül Stefan Weinenberger részére

Listába raktalak. Köszike

stef
Stefan Weinenberger nem elérhető   Válaszol idézettel
Hálás a hozzászólás írójának
seobazis (2010-03-08)
Régi 2010-03-08, 12:28   #10
seobazis
Bölcs

seobazis logója

Az oldalsó partneres bigyulát javítottam, köszönöm Arni. Kösz Stef, h betetted a listádba.

Tegnap este, még annyit javítottam, hogy a minden reszletek aloldalnak, automatikus meta leírása, és kulcsszavai vannak. S, a Title is keresőbartabb lett.
Minnnyá v4-est faragok belőle a végére.
Válaszol

Címkék
bázis, linkeknek, Újabb

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Fórum ugrás

Hasonló témák
Téma Téma szerzője Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Egy újabb linkgyűjtemény djarni Katalógusok 30 2009-07-01 18:38
Újabb játékgyüjtemény Xefande Honlapod hirdetése 3 2009-01-19 10:00
SEO Bázis linkcserélne seobazis Link 6 2008-04-26 20:58
újabb ékszerem mza8202 Honlap kritika 16 2007-11-21 19:29
egy újabb újonc... vic79 Bemutatkozás 10 2007-09-14 21:21

A pontos idő 16:16 , a GMT +2 időzóna szerint.