![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| Keresőmarketing AdWords, AdSense minden amire kattintani lehet |

![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#201 |
|
Törzsvendég
|
kaptam egy 12e ft-os kupont, szeretném kipróbálni az adwords kampányt
tudnátok pár tanácsot adni a beállításokkal kapcsolatban, mit érdemes, mit nem? nagyon köszi |
|
|
|
| Google hirdetés |
|
|
#202 |
|
Bölcs
Összes hozzászólás: 987
Kiosztott köszönetek: 140
Begyũjtött 278 köszönetet 195 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ez függ a termék, szolgáltatás jellegétől is amit reklámozni szeretnél. Feltételezve, hogy:
Szeretnéd a pénzből (12000ft) a lehető legtöbb látogatót kihozni Állíts be 10ft/kattintással több hirdetést a legrelevánsabb kulcsszavakra. Pl kerékpárbolt esetén a "kerékpár" nem annyira jó, mint a "kerékpárbolt budapest". Ennek hátránya, hogy lehet naponta csak 10-20 kattintást kapsz (vagyis akár többszáz napig kitart a keret). Másik hátránya, hogy a legalacsonyabb kattintási ár a Google keresőben történő megjelenéshez sok esetben kevés, és csak tartalmi partnerek oldalán fogsz megjelenni. Ha még most ismerkedsz az adwords-szel, akkor ezt a beállítást javaslom. Egyébként nem! Amennyiben látsz némi kedvező hatást (pl a megrendelések számában), akkor érdemes növelni a hirdetésre szánt összegeket. (és befizetni további hirdetésre) |
|
|
|
|
|
#204 |
|
Bölcs
Összes hozzászólás: 987
Kiosztott köszönetek: 140
Begyũjtött 278 köszönetet 195 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kampányok --> Hirdetéscsoport kiválasztása után a kulcsszavakra kattintva láthatod, hogy mennyiszer jelensz meg az adott kulcsszó esetében. 1-1 kulcsszónak nincs konkrét ára. Megjelenhet a hirdetés 10ft-ért is, és 100ft-ért is. Értelemszerűen utóbbi esetben többször és előrébb fogsz megjelenni, és természetesen több látogatót is kapsz.
(Fontos: A 100ft-os beállítás nem jelenti azt, hogy minden kattintás 100ft-ba fog kerülni. Azt jelenti inkább, hogy a pozíciókra licitáláskor maximum 100ft-ot ér meg neked egy kattintás.) Egy elég jó szemléltető eszköz, hogy az egyes beállítások miként fogják befolyásolni a megjelenéseket, átkattintásokat: https://adwords.google.com/select/sliderprimer/Overview |
|
|
|
|
|
#205 |
|
Törzsvendég
|
adwords gadget-et csinált/használt már valaki .hu alatt?
van tapasztalat ezzel kapcsolatban? hol jelennek ezek meg nálunk? |
|
|
|
|
|
#206 |
|
Szerkesztő
Hely: ALL-IN
Összes hozzászólás: 288
Kiosztott köszönetek: 75
Begyũjtött 40 köszönetet 36 hozzászólással
![]() ![]() ![]() |
Internetes fizetés (paypal, moneybookers, neteller) témájú oldalt lehet adwordssel reklámozni, vagy azt is csak a nagyoknak?
|
|
|
#207 | |
|
Bölcs
Összes hozzászólás: 811
Kiosztott köszönetek: 211
Begyũjtött 92 köszönetet 68 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nemrég kaptam egy 15.000 Ft -os kupont. Beváltottam, de csak 10.000 Ft -ot írtak jóvá! Nah mondom megint megszívtam, de legnagyobb örömömre jött egy újabb e-mail:
Idézet:
Nah most ilyenkor mi van? |
|
|
|
|
|
|
#208 |
|
Bölcs
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 558
Kiosztott köszönetek: 391
Begyũjtött 262 köszönetet 155 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Elméletileg lehet mert Mo. láttam Neteller-s hirdetést, de nekem nem engedte mert póker bannerek voltak az oldalon.
|
|
|
#209 | |
|
Bölcs
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 558
Kiosztott köszönetek: 391
Begyũjtött 262 köszönetet 155 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
|
|
|
|
#210 |
|
Bölcs
Összes hozzászólás: 811
Kiosztott köszönetek: 211
Begyũjtött 92 köszönetet 68 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hát nem tudom, hogy van-e értelme, de azért egy próbát talán megér.
Tudsz mondani valamilyen e-mail címet, ahol érdemes őket zaklatni? |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| adwords, reloaded |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Adwords | v1t0 | Fejvadászat | 0 | 2010-01-11 16:44 |
| A hét keresztapa (reloaded) :) | dassad | Katalógusok | 17 | 2009-12-23 10:46 |
| Sci Fi portál reloaded | Merras | Honlapod hirdetése | 38 | 2009-01-05 12:46 |
| AdWords-kupon | hatasu | Keresőmarketing | 1 | 2008-10-13 09:39 |
| Adwords Help | izb | 2 | 2007-09-08 11:14 | |