![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, vagy a későbbiekben, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. |
|
|||||||
| Link Linkcsere, kérés - felajánlás (10 hozzászólás előfeltétel) |
![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#881 |
|
Mentor
|
-->
Ha valaki tényleg megtette az általad mondottakat akkor észreveszi, hogy scs kolléga pont feletted linkelte meg azt a topikot ami kimondottan a katalógusokról szól.
|
|
|
|
| Google hirdetés |
|
|
#882 |
|
Törzsvendég
Hely: Budapest 13. ker.
Összes hozzászólás: 192
Kiosztott köszönetek: 97
Begyũjtött 51 köszönetet 41 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ha valakinek van módja és lehetősége, illetve kedve, szívesen fogadnék egy kis segítséget a hxxp://balazsbau.alfalink.hu oldalnak.
Ha nagy leszek meghálálom! |
|
|
|
|
|
#883 |
|
Törzsvendég
Azért ekkora tolongásra nem számítottam.
A kérés sztornó.
|
|
|
|
|
|
#884 |
|
Szerkesztő
Összes hozzászólás: 260
Kiosztott köszönetek: 34
Begyũjtött 47 köszönetet 34 hozzászólással
![]() ![]() ![]() |
Látom már sztornóztad a link kérést,de én csak most vettem észre.Van elfekvőben egy régi oldalam amit már nem is használok egyik volt kollégám nevében fut.Igaz az oldal nem valami erős meg ingyenes tárhelyen is van,de azért felraktam rá egy linket az oldaladra.hxxp://szobafestess.uw.hu
A link itt maradhat bármeddig. |
|
|
|
|
|
#885 |
|
Tag
|
Sziasztok, eljött a szezon kezdete az ejtőernyőzésben is, ezért most itt lenne az ideje, hogy a segítségetekhez folyamodjam. A tandemugrást reklámozó oldalamat szeretném kicsit megmozdítani, jelenleg a googli második oldal legelején jön tandemugrás keresésre. Ezen a fórumon talán kaphatnék kis segítséget ahhoz hogy kicsit megugorjon a keresőben, és bármilyen lehetőség érdekelne amúgy is a link szerzéssel kapcsolatban hosszútávon is. Bármilyen építő jellegű lehetőséget örömmel és nagyfokú érdeklődéssel várok, az esetleges segítségeteket pedig előre is hálásan köszönöm nektek. Egyébként is sokat köszönhetek a fórumnak....Bal100
|
|
|
|
|
|
#886 | |
|
Törzsvendég
Idézet:
|
|
|
|
|
| Hálás a hozzászólás írójának | BAL100 (2010-03-08) |
|
|
#887 |
|
Tag
|
Hűha!)) Ezzel kapcsolatban leírhatnád bővebben is mit kell tennem mert most kicsit zavarba jöttem...
|
|
|
|
|
|
#888 |
|
Bölcs
Hely: Székesfehérvár
Összes hozzászólás: 2.743
Kiosztott köszönetek: 368
Begyũjtött 548 köszönetet 398 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Felejtsétek el ezeket a hülye eszközöket. Egy bot végigmegy az oldalon, nem fogja neked megmondani, hogy mi a jó és mi nem. Legfeljebb technikai hibákra hívja fel a figyelmet.
Ellenben seo ügyileg nem a legoptimalizáltabb a forráskód. Azon van mit javítani. Meta tagokat se ártana normálisan kitölteni, stb.. Határozatlan idejű linkre ajánlom ezt: http://seo.forum.hu/katalogusok-f9/z...ost155063.html Arni |
|
|
|
|
|
#889 |
|
Bölcs
Hely: Székesfehérvár
Összes hozzászólás: 2.743
Kiosztott köszönetek: 368
Begyũjtött 548 köszönetet 398 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Elfogadtam kiemelve a linked, de ha eredményeket akarsz elérni, akkor normális weboldalt kellene építeni, és megfelelő linkmarketinget folytatni. Nem így, ahogy most van, és most megy. Elég könnyű a kifejezés, könnyen az élre lehet kerülni. De ahhoz ismerni kell a seo alapkövetelményeit.
|
|
|
|
| Hálás a hozzászólás írójának | BAL100 (2010-03-08) |
|
|
#890 |
|
Tag
|
Ezért lennék itt, de nagyon lassan fejlődök. Nem nagyon látom át a dolgokat, egy fél éve fogtam bele az egész webes küzdelembe. Addig életemben nem is hallottam seo ról. Gondolom a linkjeim nem a legjobban vannak megválasztva, és az oldalam szerkezete sem az igazi...egyáltalán a hibáim felismeréséig kellene feljavulnom. Onnan lehetne egy következő szintre lépni...ez van.
Köszönöm ARNI!!! |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| hetes, kampány |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Lelkes és profi Adwords kampány kezelőt! | Gr3nT | Fejvadászat | 1 | 2009-10-25 21:49 |
| Kampány kell, segítsetek! | g-easy | Marketing stratégiák | 121 | 2008-05-06 18:00 |
| Kicsit más kampány | Dilettáns | Általános beszélgetés | 6 | 2007-06-01 10:40 |