![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| Link Linkcsere, kérés - felajánlás (10 hozzászólás előfeltétel) |

![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1 |
|
Bölcs
Összes hozzászólás: 514
Kiosztott köszönetek: 259
Begyũjtött 116 köszönetet 84 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() |
Főoldali linkcserét, vagy partneroldali linkcseréről lenne szó.
hxxp://gyogyero.hu Fő profil dohányzásról leszokás, biorezonancia. Jöhet PM, vagy ide vagy az mpeter[kukac]placo[pont]hu-ra megkeresés |
|
|
|
| Google hirdetés |
|
|
#2 |
|
Bölcs
Hely: Székesfehérvár
Összes hozzászólás: 3.185
Kiosztott köszönetek: 477
Begyũjtött 648 köszönetet 474 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Én voltam már biorezonanciás kezelésen. Maga az ötlet, technika kiváló és jó, de valahogy az eredmény mégsem mindig jelentkezik. Ez miért van?
Sőt, biorezonanciás dohányzás leszokás oldalt is majdnem készítettem már Csak aztán az ügyfél lemondta, pedig 1-2 éve már a toppon lehetne, ha megcsinálom neki ![]() Linkcsere: Cserélnék, de nem tetszik a lehetőség. Nekem olyan partneroldal kell, ahova szöveges, leírásos linket tudok küldeni, és én is ugyanilyet adnék.. Arni |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Mentor
Összes hozzászólás: 384
Kiosztott köszönetek: 59
Begyũjtött 42 köszönetet 37 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Bölcs
Hely: Székesfehérvár
Összes hozzászólás: 3.185
Kiosztott köszönetek: 477
Begyũjtött 648 köszönetet 474 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hát nem 100%-ban egészség
De egy picike relevancia azért van. Jelenleg 2 ilyen oldallal tudok linkcserét eszközölni.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Bölcs
Összes hozzászólás: 514
Kiosztott köszönetek: 259
Begyũjtött 116 köszönetet 84 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() |
Végülis nekem is hasznosabb lenne egy olyan partnerek oldal, ahol van valami szöveg is, nem csak kimenő linkek... Részemről ok. Magáról a kezelésről én nem tudok nyilatkozni, én személy szerint nem nagyon hiszek benne, de attól még működhet
![]() Küldj PM-et a linkek miatt. Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Új tag
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 35
Kiosztott köszönetek: 7
Begyũjtött 3 köszönetet 3 hozzászólással
![]() |
Sziasztok!
Én a hxxp://fenymadar.hu oldalra tudok kitenni hasonló (egészség) témában linkeket. A visszalink pedig egy külföldi fogfehérítéssel foglalkozó oldal lenne: hxxp://www.smile4you.co.uk/ Ha valakit érdekel várom a PM-et! |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Mentor
Én egészség témában egyedi cikkeket várok. És hasonlóképp azt adnék. A fogyókúrás oldalra menne. Üdv: Manó
hxxp://www.fogyokura-alatt.com/fogyokura-hirek/ |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Tag
Összes hozzászólás: 72
Kiosztott köszönetek: 6
Begyũjtött 20 köszönetet 8 hozzászólással
![]() |
Helló!
Svedmasszazs.com-mal cserélne valaki linket? Még csak most készült el nagyjából, még nem volt időm "optimalizálni". Most kezdem a linkszerzést is, de ami késik nem múlik /Most nem kérnék kritikát/
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Mentor
Írok épp egy masszázs cikket és oda bele tudnálak tenni, de valami hasonló kellene nekem is.
Üdv: Manó UI: Nem kritika amit írok, de láttam az árakat amik nem földtől elrugaszkodottak. Kerestem, hogy ez milyen ár (házhoz jön vagy valami címre kell menni vagy micsoda), de nem találtam semmi ilyen infot. |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| dohányzásleszokás, egészség, linkcsere, témában |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Linkcsere w témában | akrstf | Link | 7 | 2010-02-19 18:15 |
| Linkcsere Étel témában | doub83 | Link | 3 | 2010-01-07 15:24 |
| Linkcsere hitel témában | Hiteles | Link | 22 | 2009-06-09 18:22 |
| Releváns linkcsere fogyókúra, egészség, életmód, társkereső | manobolt | Link | 12 | 2009-05-07 16:24 |