SEO Fórum

Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum!

Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk!

Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd)

Vissza   SEO Fórum > Üzleti negyed > Link

Link Linkcsere, kérés - felajánlás (10 hozzászólás előfeltétel)

Intel Xeon szerver gépek raktárról!

Válaszol

Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2010-02-27, 18:23   #11
scs
Meridian

scs logója

Hely: Csongrád
Összes hozzászólás: 1.560
Kiosztott köszönetek: 1.612
Begyũjtött 527 köszönetet 327 hozzászólással
scs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozban
Alapbeállítás re: Partner és linkek oldal

Nekem a Linkek aloldalam 2-es PR volt (főoldal 4).
Szerintem múlik azon is, hogy a partneroldal az minden oldalról elérhető-e, vagy csak a főoldalról. És - amit már említettek - ne legyen túl sok kimenő link, és lehetőleg releváns legyen többsége.
Ez egyébként a partnernek is hasznosabb. Nem mindegy, hogy 30 link közé kerül ki a tiéd 31.-nek úgy, hogy még esetleg a többi is hasonló témájú és szövegkörnyezet is van mellé, vagy pedig 300 közé kerül ki 301-iknek egy össze-vissza link- és bannerhalmazban.

De hogy mi a pontos igazság, annak csak a jóisten meg a gugli a megmondhatója.
scs nem elérhető   Válaszol idézettel
Hálás a hozzászólás írójának
magic (2010-02-27)
Google hirdetés
Régi 2010-02-27, 19:21   #12
VChris
Bölcs

Hely: A Dél-Alföld közepe...
Összes hozzászólás: 1.872
Kiosztott köszönetek: 571
Begyũjtött 537 köszönetet 375 hozzászólással
VChris különleges adottságokkal rendelkezikVChris különleges adottságokkal rendelkezikVChris különleges adottságokkal rendelkezikVChris különleges adottságokkal rendelkezikVChris különleges adottságokkal rendelkezikVChris különleges adottságokkal rendelkezikVChris különleges adottságokkal rendelkezikVChris különleges adottságokkal rendelkezikVChris különleges adottságokkal rendelkezikVChris különleges adottságokkal rendelkezikVChris különleges adottságokkal rendelkezik

Nekem is van olyan honlapom, ahol van partneroldal, és PR2-es, főoldali PR3 mellett. Szerintem is az a titka, mint ahogy nálam is, hogy csak úgy vagyok hajlandó parneroldalra linket feltenni, ha leírást is kapok hozzá.
Volt már olyan fórumtárs - nevet nem fogok írni -, aki megkeresett partner linkcserével, írtam neki, hogy rendben, de kérek leírást is. Erre azt a választ kaptam, hogy minek az, csak tegyem ki a linket, ő meg kiteszi az enyémet
Nem lett harag a dolgoból, de jeleztem, hogy csak leírással teszek ki linket partner oldalra. És én a jövőben is így fogok eljárni. Nekem meggyőződésem, hogy van értelme partnerek aloldalt csinálni, és hasznos is, de nem szabad telezsúfolni több tucat csak linkkel. Minden linkhez tartozzon legalább 300 karakteres leírás, és már nem fogja kaszálni a Google. Mert akkor elhiszi, hogy azon az oldalon belül az egy valódi linkek gyűjteménye, nem csak tucatlink halmaz. Szerintem
VChris nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-02-27, 19:38   #13
djarni
Bölcs

djarni logója

Hely: Székesfehérvár
Összes hozzászólás: 3.185
Kiosztott köszönetek: 477
Begyũjtött 648 köszönetet 474 hozzászólással
djarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedüli

A leírás megléte még kevés. Sőt, az egyedi leírás megléte is kevés!

Ha nincs meg a megfelelő bizalmi státusz, akkor nehéz kiskaput keresni. Ezeket nem próbáltam ki, de a következőkre lehet figyelni:

- egyedi leírás minden linkhez kellő tartalommal
- lehetőleg a linkek fele egyezzen meg az oldal témájával, és a leírás is
- ne kulcsszavas linkek legyenek, hanem egy az egyben az url

ha ezt megtetézed azzal, hogy küldesz pár mélylinket erre a partneroldalra, még nagyobb az esély, hogy normálisnak fogja tekinteni.

Én már gondoltam arra is, hogy pár partneroldalt egymással összelinkelni. De ennek megint csúnya vége lehet, mert felfedezi a linkhálózatot. De, ha valaki ügyesen csinálja, akkor talán nem.
djarni nem elérhető   Válaszol idézettel
Hálás a hozzászólás írójának
lauda (2010-03-01)
Régi 2010-02-28, 06:33   #14
scs
Meridian

scs logója

Hely: Csongrád
Összes hozzászólás: 1.560
Kiosztott köszönetek: 1.612
Begyũjtött 527 köszönetet 327 hozzászólással
scs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozban

Idézet:
djarni eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
- ne kulcsszavas linkek legyenek, hanem egy az egyben az url
Ez egyrészt elég nehéz elérni, hiszen a legtöbb ember kulcsszavas linket akar. Többek között gondolom te is azt akarnád, hogy azt kapj, hiszen többet ér.
Másrészt nálam is csak kulcsszavas linkek voltak. Egyetlen egy sem volt, ahol csak az URL lett volna.
scs nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-02-28, 20:27   #15
Zool
Timeline Manager

Zool logója

Hely: Kiskunhalas
Összes hozzászólás: 524
Kiosztott köszönetek: 41
Begyũjtött 116 köszönetet 70 hozzászólással
Zool elindult a közkedveltség útjánZool elindult a közkedveltség útjánZool elindult a közkedveltség útjánZool elindult a közkedveltség útjánZool elindult a közkedveltség útjánZool elindult a közkedveltség útján

Linkpartnerek oldalnévvel PR3. Már elég régóta ennyin áll.

Zömmel rövid leírásos linkek.
Zool elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-03-01, 10:15   #16
djarni
Bölcs

djarni logója

Hely: Székesfehérvár
Összes hozzászólás: 3.185
Kiosztott köszönetek: 477
Begyũjtött 648 köszönetet 474 hozzászólással
djarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedüli

Idézet:
scs eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Ez egyrészt elég nehéz elérni, hiszen a legtöbb ember kulcsszavas linket akar. Többek között gondolom te is azt akarnád, hogy azt kapj, hiszen többet ér.
Másrészt nálam is csak kulcsszavas linkek voltak. Egyetlen egy sem volt, ahol csak az URL lett volna.
Nem azt mondtam, hogy csak így lehet. Hanem felsoroltam pár tényezőt, ami hatással lehet rá..
djarni nem elérhető   Válaszol idézettel
Válaszol

Címkék
linkek, oldal, partner

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Fórum ugrás

Hasonló témák
Téma Téma szerzője Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Linkcsere, bannercsere partner kereső Bálint Katalógusok 41 2010-04-13 17:25
Link Portas partner oldal portas Link 7 2010-01-07 11:21
Kölcsönös Linkcsere Partner aloldali részen djarni Link 26 2009-11-28 15:26
[WTB] PR6+ linkek ggot Link 17 2009-05-17 14:24
.gov .edu linkek SzG SEO 11 2009-03-19 19:30

A pontos idő 16:05 , a GMT +2 időzóna szerint.