![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| Marketing stratégiák Oszd meg online marketing stratégiádat |

![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#11 |
|
Bölcs
Összes hozzászólás: 637
Kiosztott köszönetek: 85
Begyũjtött 148 köszönetet 114 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() |
hxxp://pcforum.hu/hirek/11831/Spambejelento+e-mail+cim+indult.html
itt egy kapcsolódó hír ahol belehet jelenteni a spamokat és szégyenfalra kerülnek |
|
|
|
| Google hirdetés |
|
|
#12 |
|
krampusz
Hely: n/a
Összes hozzászólás: 3.235
Kiosztott köszönetek: 147
Begyũjtött 656 köszönetet 364 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A mailbom tényleg jó..
Küldték a spamet.. alján nem url, hanem "küldjön egy mélt "kérem töröljenek az adatbázisból" küldtem, szépen kértem.. Erre 1 hétre újra jön a levél.. kértem morcosan.. 1 hétre rá újra a levél.. kértem anyázva, meg spamwiki-vel fenyegetőzve.. 2 hétre rá újra.. visszaküldtem 400-at.. ha újra kapok, visszaküldök 1000-t és már nem csak a megadott címre, hanem a megadott oldalon fellelhető összesre.. csak megunják.. (domaines mél, nem szűri semmi) |
|
|
|
| Hálás a hozzászólás írójának | Geri (2010-02-09) |
|
|
#13 | |
|
Bölcs
Összes hozzászólás: 1.141
Kiosztott köszönetek: 194
Begyũjtött 234 köszönetet 155 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
|
|
|
|
#14 |
|
Törzsvendég
Összes hozzászólás: 123
Kiosztott köszönetek: 33
Begyũjtött 23 köszönetet 13 hozzászólással
![]() |
Nos készítettem a hírlevél szoftveremben egy új listát, amire fel fogom iratni a spammelőket... készítek több tucat Autorespondert, amit minden nap megkap akit felirattam, (tehát csak egyszer kell ezeket megcsinálni) és ez lesz bennük:
"Tisztelt Hölgyem/Uram! Az email fiókomban bukkantam rá az Önök email címére. Remélem, nem veszi tolakodásnak és megengedi, hogy SPAM-mel bombázzam az Ön email fiókját naponta többször a mai naptól fogva. Szolgáltatásunkra akkor iratkozott fel, amikor SPAM-et küldött nekünk. Ez a szolgáltatás teljesen ingyenes, hiszen csak egyszer kellett megcsinálnom ezt a SPAM küldő robotot, amire Önt is felirattam, így teljesen automatikus az egész. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat 1000 Ft befizetésével a számlaszámomra: xxxxxxxx-xxxxxxxx-xxxxxxxx Üdvözlettel: Gipsz Jakab, Spam robot" |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Chrome Ball
Hely: Győr
Összes hozzászólás: 1.322
Kiosztott köszönetek: 500
Begyũjtött 517 köszönetet 329 hozzászólással
Ezzel az a gond, hogy így te is spammelsz feléjük és erre nem mentség, hogy ők is ezt tették. Értem, hogy így korrekt, de sajnos őket is végik a szabályok.
Aki nagyon sokszor küld nekem spamet vagy van olyan pofátlan, hogy egy olyan mailcímre küldi ami sehol sem publikus és azt mondja, hogy jogosan szerezte akkor azt szoktam csinálni, hogy a google-ban beütöm, hogy "free stuff" és azt, hogy "subscribe newsletter". Az első oldalakon találni olyan oldalakat is amivel egy helyen akár 50 külföldi hírlevelekre lehet feliratni az illetőt. Na, kb 100 ilyen oldalra feliratod (a free stuff-os oldalakról gyakorlatilag lehetetlen leiratkozni) és gallyra is vágtad a mailcímét. Ugyanis ezek hozzák magukkal a többit. Ja, és stílusosan olyan névvel kell feliratni, hogy Mr. Spammer.
|
|
|
|
| Hálásak a hozzászólás írójának | Agaras (2010-02-11), attila1984 (2010-02-11), dolcsi (2010-02-10), musician (2010-02-09), smekker (2010-02-10), Stefan Weinenberger (2010-02-09) |
|
|
#16 |
|
Meridian
Hely: Csongrád
Összes hozzászólás: 1.560
Kiosztott köszönetek: 1.612
Begyũjtött 527 köszönetet 327 hozzászólással
Tetszik ez a szöveg.
![]() Viszont szerintem azzal, ha visszaküldtök neki ezernyi mailt, nem ártotok neki. Egyrészt úgysem olvassa senki, hiszen robot küldi általában tőle is egy véletlenszerűen megalkotott címről. Másrészt még a saját szervereteket is terhelitek ezzel. Ha meg spamlistára kerültök ti is, akkor még rosszabb a helyzet. Tehát csak óvatosan. ![]() Update: Net megelőzött. Egyébként nem is rossz ötlet, amit mond.
|
|
|
#17 | |
|
human being
Blog: Rails var_dump
Hely: Middle of nowhere
Összes hozzászólás: 2.368
Kiosztott köszönetek: 289
Begyũjtött 591 köszönetet 441 hozzászólással
Idézet:
). a mail nem saját serverről megy, így nem kerülhet senki spamlistára
|
|
|
|
#18 | |
|
Törzsvendég
Összes hozzászólás: 123
Kiosztott köszönetek: 33
Begyũjtött 23 köszönetet 13 hozzászólással
![]() |
Idézet:
Hiszen én is "hivatalos" email címre küldtem (tehát nem természetes személynek), ami a mostani törvény szerint sajnos legális... Másrészt én nem spam-et küldtem olyan értelemben, hogy nincs benne reklám
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Bölcs
Összes hozzászólás: 514
Kiosztott köszönetek: 259
Begyũjtött 116 köszönetet 84 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() |
A témában, hogy mindkét oldalhoz hozzászóljak: részemről én törlöm amit a thunderbird magától nem töröl, ennyi... Kb napi 100-300 spam-et kapok az egyik mail címemre, ezzel megtanultam, hogy többet nem írom ki sehova, de ez se különösebben zavaró, mivel a thunderbird-nek viszonylag okos a spam szűrője.
A másik oldalról én úgy szoktam leveleket küldeni, ha feliratkoztak rá, persze erre senki sem szokott emlékezni, csak az ingyen cuccot zsebeli be, a feltételeket elfogadom rublikát meg reflexből xeli... Minden levél alján ott van, hogy miért kapja, és hogy iratkozhat le. Ha valaki primitív és anyázik én annak is kultúráltan válaszolok. Eddig még nem volt komolyabb problémám. Ha kedves vagyok láss csodát hangnemet váltanak Ha én kapnék mailbombot két dolgot tennék... Az egyik, h generálnék neki vmi visszapattanó levelet, így a saját szerverét is terhelné az illető... A másik, hogy ha nagyon durva legfeljebb feljelentem zaklatásért/spammelésért...
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
KowDerMei$ter
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 1.467
Kiosztott köszönetek: 68
Begyũjtött 300 köszönetet 206 hozzászólással
Én is kaptam tőlük és nem info@-os címre. A válaszcímükön pedig egy mailer daemon lakik
|
|
|
|
| Hálás a hozzászólás írójának | cubafiesta (2010-02-11) |
![]() |
| Címkék |
| főiskolán, gazdasági, spamelést, tanítanak |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| SPAM vagy sem? | kjaron | Általános beszélgetés | 8 | 2010-07-04 13:52 |
| Az egybilliomodik spam! | WSzP | Marketing stratégiák | 0 | 2009-12-16 23:11 |
| valsag.com - eladó kiemelkedően erős helyezésű gazdasági pénzügyi lap | Adrianweb | Honlap piac | 25 | 2009-10-06 11:33 |
| Trükkös Spam | y.men | Általános beszélgetés | 36 | 2009-09-29 02:24 |