SEO Fórum

Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum!

Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk!

Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd)

Vissza   SEO Fórum > Online Marketing > Marketing stratégiák

Marketing stratégiák Oszd meg online marketing stratégiádat

Intel Xeon szerver gépek raktárról!

Válaszol

Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2010-02-09, 15:39   #11
tibi1987
Bölcs

tibi1987 logója

Összes hozzászólás: 637
Kiosztott köszönetek: 85
Begyũjtött 148 köszönetet 114 hozzászólással
tibi1987 ismeretlen jelenlegtibi1987 ismeretlen jelenlegtibi1987 ismeretlen jelenlegtibi1987 ismeretlen jelenleg
Alapbeállítás re: A gazdasági főiskolán SPAM-elést tanítanak?

hxxp://pcforum.hu/hirek/11831/Spambejelento+e-mail+cim+indult.html
itt egy kapcsolódó hír ahol belehet jelenteni a spamokat és szégyenfalra kerülnek
Régi 2010-02-09, 16:03   #12
g-easy
krampusz

g-easy logója

Hely: n/a
Összes hozzászólás: 3.235
Kiosztott köszönetek: 147
Begyũjtött 656 köszönetet 364 hozzászólással
g-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevet

A mailbom tényleg jó..

Küldték a spamet.. alján nem url, hanem "küldjön egy mélt "kérem töröljenek az adatbázisból" küldtem, szépen kértem..

Erre 1 hétre újra jön a levél.. kértem morcosan..
1 hétre rá újra a levél.. kértem anyázva, meg spamwiki-vel fenyegetőzve..

2 hétre rá újra.. visszaküldtem 400-at.. ha újra kapok, visszaküldök 1000-t és már nem csak a megadott címre, hanem a megadott oldalon fellelhető összesre.. csak megunják.. (domaines mél, nem szűri semmi)
Geri (2010-02-09)
Régi 2010-02-09, 17:33   #13
Xefande
Bölcs

Xefande logója

Összes hozzászólás: 1.141
Kiosztott köszönetek: 194
Begyũjtött 234 köszönetet 155 hozzászólással
Xefande elindult a közkedveltség útjánXefande elindult a közkedveltség útjánXefande elindult a közkedveltség útjánXefande elindult a közkedveltség útjánXefande elindult a közkedveltség útjánXefande elindult a közkedveltség útjánXefande elindult a közkedveltség útjánXefande elindult a közkedveltség útján

Idézet:
musician eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Kaptam egy SPAM-et valamelyik nap a 7even Webfejlesztő Stúdió-tól, amire egy rövid mondatban válaszoltam nekik, hogy nem éppen tőlük fogok rendelni, ha ilyen amatőrök és etikátlanok, hogy SPAM-el szerzik az ügyfeleiket.

Ezt a választ kaptam:

"(...)A tájékoztató jellegű e-mailes megkeresés a huszonegyedik században nem éppen új keletű dolog.

(Mellesleg a gazdasági főiskolákon/egyetemeken marketing vizsgatétel.)(...)"

Persze az info@....-ra küldte, és ha jól tudom ugye a jelenlegi törvény szerint ez nem SPAM, ettől függetlenül szerintem az :S
Én erre kb. azt válaszoltam volna, hogy fizika szakon pedig megtanuljuk az atombomba működését is, még sem örülnél neki ha kéretlenül küldenék egyet pedig ezek után szívesen megtenném.
Hálásak a hozzászólás írójának
akrstf (2010-02-09), g-easy (2010-02-09), musician (2010-02-09), Netallica (2010-02-09), Sapipeti (2010-02-11), WSzP (2010-04-03)
Régi 2010-02-09, 18:01   #14
musician
Törzsvendég

Összes hozzászólás: 123
Kiosztott köszönetek: 33
Begyũjtött 23 köszönetet 13 hozzászólással
musician ismeretlen jelenleg

Nos készítettem a hírlevél szoftveremben egy új listát, amire fel fogom iratni a spammelőket... készítek több tucat Autorespondert, amit minden nap megkap akit felirattam, (tehát csak egyszer kell ezeket megcsinálni) és ez lesz bennük:

"Tisztelt Hölgyem/Uram!

Az email fiókomban bukkantam rá az Önök email címére. Remélem, nem veszi tolakodásnak és megengedi, hogy SPAM-mel bombázzam az Ön email fiókját naponta többször a mai naptól fogva.

Szolgáltatásunkra akkor iratkozott fel, amikor SPAM-et küldött nekünk. Ez a szolgáltatás teljesen ingyenes, hiszen csak egyszer kellett megcsinálnom ezt a SPAM küldő robotot, amire Önt is felirattam, így teljesen automatikus az egész.

A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat 1000 Ft befizetésével a számlaszámomra:

xxxxxxxx-xxxxxxxx-xxxxxxxx

Üdvözlettel:

Gipsz Jakab, Spam robot
"
musician nem elérhető   Válaszol idézettel
Agaras (2010-02-11), scs (2010-02-09), smekker (2010-02-10)
Régi 2010-02-09, 19:51   #15
Netallica
Chrome Ball

Netallica logója

Hely: Győr
Összes hozzászólás: 1.322
Kiosztott köszönetek: 500
Begyũjtött 517 köszönetet 329 hozzászólással
Netallica az egyetlen és egyedüliNetallica az egyetlen és egyedüliNetallica az egyetlen és egyedüliNetallica az egyetlen és egyedüliNetallica az egyetlen és egyedüliNetallica az egyetlen és egyedüliNetallica az egyetlen és egyedüliNetallica az egyetlen és egyedüliNetallica az egyetlen és egyedüliNetallica az egyetlen és egyedüliNetallica az egyetlen és egyedüli
Üzenetküldés Skype™-on keresztül Netallica részére

Ezzel az a gond, hogy így te is spammelsz feléjük és erre nem mentség, hogy ők is ezt tették. Értem, hogy így korrekt, de sajnos őket is végik a szabályok.

Aki nagyon sokszor küld nekem spamet vagy van olyan pofátlan, hogy egy olyan mailcímre küldi ami sehol sem publikus és azt mondja, hogy jogosan szerezte akkor azt szoktam csinálni, hogy a google-ban beütöm, hogy "free stuff" és azt, hogy "subscribe newsletter". Az első oldalakon találni olyan oldalakat is amivel egy helyen akár 50 külföldi hírlevelekre lehet feliratni az illetőt. Na, kb 100 ilyen oldalra feliratod (a free stuff-os oldalakról gyakorlatilag lehetetlen leiratkozni) és gallyra is vágtad a mailcímét. Ugyanis ezek hozzák magukkal a többit. Ja, és stílusosan olyan névvel kell feliratni, hogy Mr. Spammer.
Netallica nem elérhető   Válaszol idézettel
Agaras (2010-02-11), attila1984 (2010-02-11), dolcsi (2010-02-10), musician (2010-02-09), smekker (2010-02-10), Stefan Weinenberger (2010-02-09)
Régi 2010-02-09, 19:57   #16
scs
Meridian

scs logója

Hely: Csongrád
Összes hozzászólás: 1.560
Kiosztott köszönetek: 1.612
Begyũjtött 527 köszönetet 327 hozzászólással
scs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozban

Tetszik ez a szöveg.

Viszont szerintem azzal, ha visszaküldtök neki ezernyi mailt, nem ártotok neki. Egyrészt úgysem olvassa senki, hiszen robot küldi általában tőle is egy véletlenszerűen megalkotott címről. Másrészt még a saját szervereteket is terhelitek ezzel. Ha meg spamlistára kerültök ti is, akkor még rosszabb a helyzet. Tehát csak óvatosan.

Update: Net megelőzött. Egyébként nem is rossz ötlet, amit mond.
Régi 2010-02-09, 20:11   #17
Geri
human being

Geri logója

Hely: Middle of nowhere
Összes hozzászólás: 2.368
Kiosztott köszönetek: 289
Begyũjtött 591 köszönetet 441 hozzászólással
Geri az egyetlen és egyedüliGeri az egyetlen és egyedüliGeri az egyetlen és egyedüliGeri az egyetlen és egyedüliGeri az egyetlen és egyedüliGeri az egyetlen és egyedüliGeri az egyetlen és egyedüliGeri az egyetlen és egyedüliGeri az egyetlen és egyedüliGeri az egyetlen és egyedüliGeri az egyetlen és egyedüli

Idézet:
scs eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Tetszik ez a szöveg.

Viszont szerintem azzal, ha visszaküldtök neki ezernyi mailt, nem ártotok neki.
nem egyben mennek ki a levelek, ezért amikor át kell néznie száz emailt és kiválasztani a nem odavalót, azzal eltölt egy kis időt(de adtál egy tippet és a tárgyat rotálni fogom ). a mail nem saját serverről megy, így nem kerülhet senki spamlistára

No Pain, No Gain
hírek ma
When your head is hurting from trying to solve a problem, stop standing on it.
Geri nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-02-10, 22:42   #18
musician
Törzsvendég

Összes hozzászólás: 123
Kiosztott köszönetek: 33
Begyũjtött 23 köszönetet 13 hozzászólással
musician ismeretlen jelenleg

Idézet:
Netallica eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Ezzel az a gond, hogy így te is spammelsz feléjük és erre nem mentség, hogy ők is ezt tették. Értem, hogy így korrekt, de sajnos őket is végik a szabályok.
No ez az... hogy nem védi semmi Hiszen én is "hivatalos" email címre küldtem (tehát nem természetes személynek), ami a mostani törvény szerint sajnos legális... Másrészt én nem spam-et küldtem olyan értelemben, hogy nincs benne reklám
musician nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-02-11, 08:40   #19
Sapipeti
Bölcs

Összes hozzászólás: 514
Kiosztott köszönetek: 259
Begyũjtött 116 köszönetet 84 hozzászólással
Sapipeti ismeretlen jelenlegSapipeti ismeretlen jelenlegSapipeti ismeretlen jelenlegSapipeti ismeretlen jelenleg

A témában, hogy mindkét oldalhoz hozzászóljak: részemről én törlöm amit a thunderbird magától nem töröl, ennyi... Kb napi 100-300 spam-et kapok az egyik mail címemre, ezzel megtanultam, hogy többet nem írom ki sehova, de ez se különösebben zavaró, mivel a thunderbird-nek viszonylag okos a spam szűrője.

A másik oldalról én úgy szoktam leveleket küldeni, ha feliratkoztak rá, persze erre senki sem szokott emlékezni, csak az ingyen cuccot zsebeli be, a feltételeket elfogadom rublikát meg reflexből xeli... Minden levél alján ott van, hogy miért kapja, és hogy iratkozhat le. Ha valaki primitív és anyázik én annak is kultúráltan válaszolok. Eddig még nem volt komolyabb problémám. Ha kedves vagyok láss csodát hangnemet váltanak Ha én kapnék mailbombot két dolgot tennék... Az egyik, h generálnék neki vmi visszapattanó levelet, így a saját szerverét is terhelné az illető... A másik, hogy ha nagyon durva legfeljebb feljelentem zaklatásért/spammelésért...
Sapipeti elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-02-11, 09:52   #20
kow
KowDerMei$ter

kow logója

Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 1.467
Kiosztott köszönetek: 68
Begyũjtött 300 köszönetet 206 hozzászólással
kow hírneve túlszárnyal minden hírnevetkow hírneve túlszárnyal minden hírnevetkow hírneve túlszárnyal minden hírnevetkow hírneve túlszárnyal minden hírnevetkow hírneve túlszárnyal minden hírnevetkow hírneve túlszárnyal minden hírnevetkow hírneve túlszárnyal minden hírnevetkow hírneve túlszárnyal minden hírnevetkow hírneve túlszárnyal minden hírnevetkow hírneve túlszárnyal minden hírnevetkow hírneve túlszárnyal minden hírnevet
Üzenetküldés MSN-en keresztül kow részére

Én is kaptam tőlük és nem info@-os címre. A válaszcímükön pedig egy mailer daemon lakik
kow nem elérhető   Válaszol idézettel
Hálás a hozzászólás írójának
cubafiesta (2010-02-11)
Válaszol

Címkék
főiskolán, gazdasági, spamelést, tanítanak

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Fórum ugrás

Hasonló témák
Téma Téma szerzője Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
SPAM vagy sem? kjaron Általános beszélgetés 8 2010-07-04 13:52
Az egybilliomodik spam! WSzP Marketing stratégiák 0 2009-12-16 23:11
valsag.com - eladó kiemelkedően erős helyezésű gazdasági pénzügyi lap Adrianweb Honlap piac 25 2009-10-06 11:33
Trükkös Spam y.men Általános beszélgetés 36 2009-09-29 02:24

A pontos idő 16:03 , a GMT +2 időzóna szerint.