![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| Marketing stratégiák Oszd meg online marketing stratégiádat |

![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#11 |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 22
Kiosztott köszönetek: 5
Begyũjtött 2 köszönetet 2 hozzászólással
![]() |
Igen, az a "baj" hogy a h1 és h2 túl nagy lenne. Próbálgattam a lehetőségeket, és az első kettő úgy néz ki, mint a... na, erre példát se tudok mondani.
![]() A CSS-ben csak annyit módosítottam, hogy a betűszínt adtam meg. A mérethez nem mertem nyúlni. Annak az átírása nem számít sumákságnak a keresők felé? Valamit támpontot tudsz adni légyszi, hogy a h1 méretét milyen határok között lehet módosítani? Kicsire, illetve a(z oldalamon) normál méretűre nem akarom, mert tényleg a kiemelés a cél. Amúgyis, a szabályszerű dolgok híve vagyok. Még akkor is, ha a nők néha nem így látják.
|
|
|
|
| Google hirdetés |
|
|
#12 |
|
Bölcs
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 558
Kiosztott köszönetek: 391
Begyũjtött 262 köszönetet 155 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A H2 tag-ből sem érdemes egynél többet használni egy oldalon, ha normális struktúrája van az oldalnak akkor H1 a cím H2 az alcím és a többi ami szerinted még fontos lehet az mehet H3 és H4 alá fontossági sorrend szerint. Ezeket csak így érdemes használni, másképp nincs értelme.
|
| Hálásak a hozzászólás írójának | Davidoff (2009-12-13), sitebuilder (2009-12-13) |
|
|
#13 | |
|
Bölcs
Hely: Pest
Összes hozzászólás: 655
Kiosztott köszönetek: 139
Begyũjtött 143 köszönetet 107 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
Szerintem az a sumákság, ha pár pixel magasra veszed. Ha elüt a háttértől, és jól látható helyen van, akkor nem lehet belőle baj. Utoljára módosítva: sitebuilder által : 2009-12-13 12:40 |
|
|
|
|
| Hálás a hozzászólás írójának | Davidoff (2009-12-13) |
|
|
#14 |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 22
Kiosztott köszönetek: 5
Begyũjtött 2 köszönetet 2 hozzászólással
![]() |
Oké, köszönöm a segítséget!
Igen, egységesre készítem és "normálisan", tehát a címsor valóban címsor. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
MinderBinder
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 809
Kiosztott köszönetek: 153
Begyũjtött 161 köszönetet 129 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Én úgy szoktam csinálni, hogy a főcím az h1, alcím h2, utána a navigációban a kategóriák nevei h3-ak és a tartalomban a főcím h4. Szerintetek ez így mennyire nyerő? A betűméreten amúgy nem szoktam általában váltaoztatni, csak a body-hoz teszem hozzá a font 85%-ot. (vagy valami hasonlót)
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Bölcs
Blog: Finomszerelék.
Összes hozzászólás: 533
Kiosztott köszönetek: 80
Begyũjtött 253 köszönetet 135 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tényleg így van? Akkor ez így nem ok?
<h1>Főcím</h1> <h2>Alcím 1</h2> <p>szöveg</p> <h2>Alcím 2</h2> <p>szöveg</p> <h2>Alcím 3</h2> <p>szöveg</p> A méretezés nem hiszem, hogy jelente valamit. Ha a CSS elejére beteszed a body-ba, hogy: font-size: 62.5%; ami a 10 px-elt jelent akkor a H tagoknál em-ben vagy %-ban érdemes adni értéket. Így globálisan arányaiban megváltoztatható a betűméret az egész szájton. pl: a H1 lesz 160%, a H2 meg 140% |
|
|
|
| Hálás a hozzászólás írójának | yatoo (2009-12-14) |
|
|
#17 | |
|
human being
Blog: Rails var_dump
Hely: Middle of nowhere
Összes hozzászólás: 2.368
Kiosztott köszönetek: 289
Begyũjtött 591 köszönetet 441 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
pl az oldalon a kenyérről van szó. ekkor a kenyér szót rakom a h1 be mert erről szól az oldal. de írok a sütésről ezt berakom h2 -be(Kenyérsütés) alatta blokkban a szöveg. aztán írok a fajtákról ez is berakom h2-be(Kenyérfajták). aztán még írok bármiről az lapon belül ami kenyérhez kapcsolódó táma akkor az h2-be rakom.
|
|
| Hálás a hozzászólás írójának | smekker (2009-12-14) |
|
|
#18 |
|
Mentor
Összes hozzászólás: 345
Kiosztott köszönetek: 81
Begyũjtött 104 köszönetet 56 hozzászólással
Én egy N1-et írnék bele. Pont aktuális
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Bölcs
Blog: Finomszerelék.
Összes hozzászólás: 533
Kiosztott köszönetek: 80
Begyũjtött 253 köszönetet 135 hozzászólással
Idézet:
A h3-ba meg a kifli-zsemle-kalács menne, a h4-be meg kiflisütés, zsemlefajták stb
|
|
|
|
|
| Hálás a hozzászólás írójának | Geri (2009-12-14) |
|
|
#20 |
|
Bölcs
Összes hozzászólás: 687
Kiosztott köszönetek: 278
Begyũjtött 243 köszönetet 200 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Én is Gerivel értek egyet. H3-ra és attól lefelé pedig általában semmi szükség nincs szerintem.
A csak h1, csak h2, h1 és h2 is- tesztekben semmi különbséget nem tapasztaltam egyébként SERP helyezések tekintetében(gyengébb kulcsszavak esetén sem). |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| csel, h1 tag, kihasználása, tagek, trükk |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| <h tagek menipulálása | fecobp | SEO | 7 | 2010-01-29 22:31 |
| Short tagek | hápi | Helpdesk | 3 | 2009-03-29 21:19 |
| Add a kedvencekhez Blog tagek | Lightning | Webfejlesztő sarok | 3 | 2008-10-23 21:03 |
| <a> tagek megkülönböztetése (CSS) | Hattori Hanzo | Webfejlesztő sarok | 7 | 2007-08-14 17:54 |