![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| Marketing stratégiák Oszd meg online marketing stratégiádat |

![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1 |
|
Tag
Hely: Gyál
Összes hozzászólás: 69
Kiosztott köszönetek: 1
Begyũjtött 7 köszönetet 6 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Olyan problémám merült fel, hogy sikerült jó sok embert összetrombitálni az oldalam hírleveleire, de nem találok jó szoftvert a kiküldéshez. A többségükkel az a baj, hogy egyes címekre egyszerűen nem érkeznek meg a levelek, ha szoftveresen küldöm (gondolom spamszűrés miatt), viszont pl. Outlookból simán kimegy. Mivel nálam egyedi hírlevelek is vannak, tehát tulajdonképpen ezt mindt szolgáltatást veszik igénybe, ezért manuálisan Outlookból kiküldözgetem azoknak a leveleket, akiknek a szoftver nem tudta kiküldeni, mert ők számítanak rá, de hát ez most már kezd súlyos méreteket ölteni, tekintve, hogy 200 körüli a feliratkozók száma. Jellemzően a hotmailes és t-online-os címekkel van baj. Tud valaki erre valami megoldást? A szoftverrel lehet a baj, vagy csak valami beállítási probléma lehet?
|
|
|
|
| Google hirdetés |
|
|
#2 |
|
Bölcs
Hely: Equilibrium
Összes hozzászólás: 634
Kiosztott köszönetek: 6
Begyũjtött 6 köszönetet 5 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ági!
milyen szoftvert használsz? egyébként nyugi, 460-nál is lehet még bírni kézzel ![]() én most fogok befizetni egy fél éves silihost autoresponderre, nincs tudomásom róla, hogy gondok lennének bármelyik szolgáltató címlistájával relatíve. nekem a citromail-es és a vipmail-es címek dobálják vissza a leveleket, múltkor olyan visszajelzést küldött a citromail rendszer, hogy valószínűleg vírus van a levélben meg persze még legalább 10 tipp, hogy miért pattan vissza.... köszi...update: elnéztem az oldaladra, és most ott is ragadok a nemalvós gyerek részlegben ![]() szuper oldal!!!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Tag
többfélét próbáltam már. tavaly előfizettem egy magyar szoftverre Hírlevél 2.0, az elég jól működik, de hotmaileket az is visszadobálja. most éppen a Sendblastert használom, mert abban jobban lehet a forráskódokat szerkesztgetni. most éppen ott tartok, hogy inkább írok egy saját programot az egészhez, ha lesz időm, mert nem szeretek egy csomó időt elvacakolni a visszapattant levelek újból kiküldözgetésével.
örülök, hogy tetszik az oldal én is benéztem hozzád
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Bölcs
Idézet:
nekem egy ismim most ír szoftvert, már hónapok óta, asszem 4en dolgoznak rajta, és igencsak elcsúsztak a spam-dolgok miatt (mittomén, milyen speckó adatbázis, meg ilyesmik kellenek ehhez), úgyhogy ha gyorsan össze tudnál dobni valamit, akkor annak sokan örülnének ![]() amikor visszapattan egy levél, akkor újra elküldve nem pattan vissza? hotmail-es címmel volt egy résztvevő, akit úgy a 6. lecke táján megkértem, hogy csináljon magának a freemailnél címet, mert ez a hotmail egy nagy rakás.... nálam semmit nem jelzett, nála sem... levelet se.... átállt freemailre, és azóta nyugi van... én úgy a 4. visszapattanás után feladom.... vannak, akik kapásból rossz címmel regisztrálnak... volt már, hogy a teljes névből következtettem ki a jó email címet
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
ingyenfreg
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 167
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 3 köszönetet 3 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
a ceges hirlevelengine kifejlesztese utan mondhatni van ezekkel kis tapasztalatom. annyit mondhatok a citro-es vipmailre probaljatok olyan e-mail kuldeni, - a kuldesi mod legyen csak html-formatum, nem kell csatolt szoveges verzio - lehetoleg legyen valid xhtml - base64 encodolt body - utf8 - ja semmi js a level bodyban! ha ezeket betartjatok, bemegy az email
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
ingyenfreg
Idézet:
-no such user -delay -over quota ...stb...stb... az inteligensebb smtp szerverek az 500-as hibakodu hibakon kivul megprobaljak tobbszor is beallitas szerint ujra kikuldeni a hibas leveleket. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Bölcs
tudomásom szerint én nem küldök semmi "csúnyaságot", amit a cit-vipmail annak vehet, mégis...
kíváncsi leszek a silihost-os autoresponderre, hogyan tudom majd ezeket kezelni. egyébként nálam nem nagy arányú a hiba, de észrevenni a tendenciákat... és megvallom őszintén, marha idegesítő tud lenni
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Bölcs
Hely: Menzoberranzan
Összes hozzászólás: 632
Kiosztott köszönetek: 9
Begyũjtött 15 köszönetet 12 hozzászólással
Szerintem jó kis progi a K-ML csoportos levélküldő. A honosítóműhelynél van belőle egy shareware verzió. Lehet levlistákat készíteni, importálni-exportálni és beállítható, hogy milyen csomagokban küldje a leveleket. Pl. percenként 10-et. Ezzel elkerülhető a spam gyanú... Tud sima szövegeket és html-formázott szöveget is küldeni...
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
ingyenfreg
Idézet:
en masodpercenket 1 levelet kuldok be a vipmailre. |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Tag
Idézet:
|
|
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| hírlevél, küldő, szoftver |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| affiliate tracking szoftver | kkathi | Keresőmarketing | 1 | 2009-12-20 12:30 |
| Hírlevél képek | MAG | Webfejlesztő sarok | 11 | 2009-12-01 21:44 |
| Hírlevél - miért? | szaida | SEO | 30 | 2009-09-13 01:03 |
| Drupal + hírlevél | Spityu | Webfejlesztő sarok | 4 | 2008-10-29 18:57 |
| Hírlevél script | Longhand | Webfejlesztő sarok | 13 | 2008-08-09 20:37 |