![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| Marketing stratégiák Oszd meg online marketing stratégiádat |

![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1 |
|
Törzsvendég
|
Na hát ezt is megéltem, egy napja fut az oldal, nem is teljesít rosszul, és kaptam egy e-mailt egy nem komolytalan ismerősömtől, hogy megvenné a domaineket (össz 4db, 2 feris meg 2 viktoros, ékezetes) 1000 euróért. Tudom, hogy komolyan mondta, de nemet mondtam neki.
Ebben kérném ki a véleményeteket, szerintetek hülyeséget csináltam? Hosszú távban gondolkodok, szeretném, ha ezek a domainek jól szerepelnének a 2010-es választások előtt és alatt Akkor sem eladni akarom őket, csak a rajtuk lévő reklámfelületeket értékesíteni. |
|
|
|
| Google hirdetés |
|
|
#2 |
|
ifjú padavan
Blog: Google keres?marketing
Hely: Közös többszörös
Összes hozzászólás: 4.707
Kiosztott köszönetek: 813
Begyũjtött 1.151 köszönetet 727 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Én eladtam volna, már csak azért is mert lassan invisible leszek politikailag, de egyébként is, ez biztos pénz lett volna. A többi nem az...
|
|
|
#3 |
|
kgc for president
Blog: A Parasidose.hu honlapja
Hely: Ouagadougou...
Összes hozzászólás: 2.180
Kiosztott köszönetek: 453
Begyũjtött 547 köszönetet 309 hozzászólással
Hogy ki fogja megnyerni a köv válaszást az nem kétséges, így feri neve és az alatta olvasható összes anyag finoman szólva archiválható lesz, ennek megfelelően az értéke is.
Ez alapján lehet elképzelésed az akkori várható értékéről.. Persze, ha van valami etalon értékű ötleted a választások idejére, hát akkor kreáld meg, oszt ha leketyegnek a dlgok, legfeljebb eldobod a domaint oszt' jónapot...
|
|
|
#4 |
|
Törzsvendég
|
kgc, szükségem volna a segítségedre, 2 "apró" bibi van. Az egyik az, hogy duplán adja be a title-t és nem tudom miért, nem találom sehol a hibát. A másik az, hogy bármelyik aloldalt nyitom meg, vagy a főlapot, mindig az oldal aljára dob automatikusan. Erre se jöttem rá, G mondta hogy valami JS lehet, amiből meg van pár a templatehez, és nem tudom konkrétan mit is keressek.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Mentor
Blog: Filmek: 2010. június
Összes hozzászólás: 384
Kiosztott köszönetek: 179
Begyũjtött 97 köszönetet 48 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szerintem eladhattad volna, a politika kiszámíthatatlan, s véletlenül sem olyan nagy a 2 ismert site-n kívüli klónok nézettsége, hogy ha meg is venné az látogatott legyen. Mindamellett az emberek angy többségének mind2 oldalról elege van a politikából, s nem biztos he egyáltalán fontos szereplői lesznek a köv. választásoknak. Carpe diem. (különben is mindig az aktuális az érdekes, mint hír, zene, miegymás, aki jól dönt jókor az sokat nyerhet-domain nevekre célzok, de manapság már igencsak -szerintem, de lehet h nincs igazam, hogy nagyon ütős jó domaint nehéz már Mo-on kitalálni).
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Törzsvendég
|
Hát, lehet hogy igazatok van, én azért kivárok, választások előtt szerintem kicsit megdobódik a nézettség, és addig van 2 évem optimalizálni
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 15
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
![]() |
Én a helyedben eladtam volna
Kerestél volna rajta egy csomó biztos pénzt, de a jövőben bármi megtörténhet! Szóval lehet, hogy nem válik be a terved és nem keresel rajta semmit. Gondold át mégegyszer, de Én aztmondom, hogy add el most rögtön és abból a pénzből hozz össze 1 nagyon király lapot, olyat amit szeretsz is. Ráadásul még bőven marad lóvéd bulizni is
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Szerkesztő
Összes hozzászólás: 225
Begyũjtött 1 köszönetet 1 hozzászólással
Ha jól emlékszem, azok a domainjeid nem kötőjelesek. Ha így van, akkor én a helyedben egyből eladtam volna 1000 dollárért
|
|
|
#9 |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 15
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
![]() |
Pontosan mennyi 1000 dollár forintba számítva? KB 300000 FT nem?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Törzsvendég
|
nem 1000 dollár, hanem 1000 euró.
1000 euró kb. 245 000 HUF 1000 dollár kb. 180 000 HUF |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| feri, megint |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Már megint online játékok | Chati | Honlap kritika | 12 | 2010-04-19 18:56 |
| Már megint egy katalógus... | basesoft | Katalógusok | 17 | 2010-04-15 23:45 |
| Már megint egy új tag - ez most az ő betűnél akadt el | Bertók Zoli | Bemutatkozás | 10 | 2009-09-28 18:45 |
| Bocsi, már megint itt egy oldalam | szaida | Honlap kritika | 43 | 2008-11-14 23:07 |
| Már megint egy mazsola... | zoe | Bemutatkozás | 14 | 2007-11-23 11:34 |