![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| Marketing stratégiák Oszd meg online marketing stratégiádat |

![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1 |
|
KowDerMei$ter
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 1.467
Kiosztott köszönetek: 68
Begyũjtött 300 köszönetet 206 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma találtam ezt a remek kis elemzési a top SocialNetworking siteok adataiból. Ahogy nézem ezek havi adatok, ami nem kis teljesítmény. Felmerült pár kérdés azonban bennem:
Használjátok ezeket az odalakat magán célokra? Használjátok ezeket az odalakat weblapjaitok promózására? - Ha igen, akkor milyen eredménnyel? - Ha igen, akkor milyen módszerrel? ( 'fake profil', belső fórumtéma, API alkalmazás, widget, stb... )
Utoljára módosítva: kow által : 2009-02-08 13:04 |
|
|
|
| Google hirdetés |
|
|
#2 |
|
outside the box
Hely: 8200
Összes hozzászólás: 3.213
Kiosztott köszönetek: 193
Begyũjtött 378 köszönetet 258 hozzászólással
Kow, magyar rendszerekről beszélünk, vagy külföldiről? Én a digg.com-ot meg a propeller.com-ot használgatom. Amikor valami nagyon jót ajánlok, akkor előfordul, hogy megtámogatom némi plusz diggel. Nem fake profilokról, hanem egy USD ért. A digg szerintem sokat veszített a forgalmából, amit én a rengeteg spamnak tulajdonítok, valamint kialakultak a niche networking oldalak, ahova sokan átszoktak. A stumbleupon még elég tisztességes forgalmat képes átadni, de nem igazán látom értelmét.
|
|
|
#3 |
|
Mentor
Hely: Nyíregyháza
Összes hozzászólás: 341
Kiosztott köszönetek: 8
Begyũjtött 58 köszönetet 23 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A magyar rendszerek nem sokat érnek.
Viszont a külföldiek, pontosabban az angol nyelvűek, na az igen! Az hozza a látogatót! Csak ugye ehhez angol nyelvű website-ot kell építeni... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
KowDerMei$ter
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 1.467
Kiosztott köszönetek: 68
Begyũjtött 300 köszönetet 206 hozzászólással
Beszélhetünk mindkettőről, de elsősorban a nemzetközi érdekel. Érdemes megfigyelni, hogy mindenhol a nők vannak többségben, holott a webet úgy tudom férfiak használják nagyobb %-ban
|
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| média, social, traffic |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Social Media - Stratégia beillesztése a céges marketingbe | Epox | Szociális hálózatok és média | 8 | 2010-01-04 10:04 |
| Social Engineering HU | sbs | Általános beszélgetés | 12 | 2009-05-20 12:42 |
| Alexa Traffic Rank | g-easy | Általános beszélgetés | 56 | 2009-04-21 20:17 |
| Social Network / Social Bookmark / Social Media | dassad | Honlapod hirdetése | 19 | 2008-05-13 09:49 |
| Social bookmarking | Bagi Zoltán | SEO | 5 | 2008-01-16 23:04 |