![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||

|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1 |
|
Szerkesztő
|
Sziasztok!
Kaptam egy jó tippet, hogy mivel kellene valamit megvalósítanom, de onlány nem leltem semmilyen hasznos dokut pont arra amit én szeretnék. Feladat: van egy login oldal (cookiek + 6 dolog submitelve), az én kis scriptem tudjon itt belépni, majd a belépés utáni oldalról lekapni a tartalmat és abból kinyerni ami kell, azt látom h a html dom és specifikációja erre valók, hogy a tartalmat lekapják és pl egy spec id-t kiírjanak vagy akár az egészet, ez jó, de az azonosítással akadtak apróbb gondjaim: magyarán nem tudok belépni az adott oldalra, eddig snoopyval próbálkoztam, de nem igazán adta meg magát. Valaki ki tudná ezt fejteni vagy adni egy jó linket ? : ) Előre is köszönöm! Tyborrex |
|
|
|
| Google hirdetés |
| Címkék |
| dom, html |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|