SEO Fórum

Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum!

Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk!

Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd)

Vissza   SEO Fórum > Webfejlesztés > Programozás > PHP

Intel Xeon szerver gépek raktárról!

Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2010-04-10, 16:27   #1
Tyborrex
Szerkesztő

Összes hozzászólás: 236
Kiosztott köszönetek: 34
Begyũjtött 63 köszönetet 36 hozzászólással
Tyborrex ismeretlen jelenlegTyborrex ismeretlen jelenlegTyborrex ismeretlen jelenlegTyborrex ismeretlen jelenleg
Üzenetküldés MSN-en keresztül Tyborrex részére
Üzenet Html dom

Sziasztok!

Kaptam egy jó tippet, hogy mivel kellene valamit megvalósítanom, de onlány nem leltem semmilyen hasznos dokut pont arra amit én szeretnék.
Feladat: van egy login oldal (cookiek + 6 dolog submitelve), az én kis scriptem tudjon itt belépni, majd a belépés utáni oldalról lekapni a tartalmat és abból kinyerni ami kell, azt látom h a html dom és specifikációja erre valók, hogy a tartalmat lekapják és pl egy spec id-t kiírjanak vagy akár az egészet, ez jó, de az azonosítással akadtak apróbb gondjaim: magyarán nem tudok belépni az adott oldalra, eddig snoopyval próbálkoztam, de nem igazán adta meg magát.

Valaki ki tudná ezt fejteni vagy adni egy jó linket ? : )

Előre is köszönöm!
Tyborrex
Tyborrex elérhető   Válaszol idézettel
Google hirdetés

Címkék
dom, html

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Fórum ugrás

Hasonló témák
Téma Téma szerzője Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
html kérdés vadasy Programozás 26 2010-03-26 00:12
PHP vs. HTML lricsi SEO 8 2009-07-02 20:21
html fejtörő Bagi Zoltán Általános beszélgetés 26 2009-02-09 15:07
.svf vs HTML speci Helpdesk 3 2008-08-18 10:51
html-rss Sanyi Webfejlesztő sarok 2 2008-05-12 12:48

A pontos idő 22:30 , a GMT +2 időzóna szerint.