![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| Programozás PHP, MySQL, Perl, HTML, XHTML, CSS és JavaScript témák |

|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1 |
|
Mentor
|
function mutat(subject)
{ if(document.getElementById(subject).style.display= ='none') { document.getElementById(subject).style.display='in line'; } } function rejt(subject) { if(document.getElementById(subject).style.display= ='inline') { document.getElementById(subject).style.display='no ne'; } } E két roppant egyszerű function(); szerintem látjátok mire szolgál. Ezer éve írtam, teljesen jól megy, csillió dologra használom. Űrlapoknál, Ajax-os hívásoknál, stb.. Mivel mostanság igencsak megszerettem a Safarit, így tesztelek azon is. Vagyis tesztelnék. A kód ugyanis nem csinál semmit. így hívnám: <input type="radio" name="hit" OnFocus="mutat(\'hit1\');" value="1"> IE,FF,Opera tökéletesen érti, de a Safari nem. Vajh miért?
|
| Google hirdetés |
| Címkék |
| gond, safarinál |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Turulcsirip gond | Szmöre | Szociális hálózatok és média | 7 | 2010-04-19 14:15 |
| Javascript gond | passatgt | Programozás | 10 | 2009-01-21 16:35 |
| FCK editor gond? | vidirita | CMS - Content Management System | 9 | 2008-12-12 10:00 |
| css gond | Zaphod | Programozás | 6 | 2008-10-19 01:29 |
| adsmanager script gond | papys | Programozás | 1 | 2007-06-18 14:17 |