SEO Fórum

Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum!

Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk!

Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd)

Vissza   SEO Fórum > Webfejlesztés > Programozás

Programozás PHP, MySQL, Perl, HTML, XHTML, CSS és JavaScript témák

Intel Xeon szerver gépek raktárról!

Válaszol

Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2009-12-23, 15:26   #11
edem
MinderBinder

edem logója

Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 809
Kiosztott köszönetek: 153
Begyũjtött 161 köszönetet 129 hozzászólással
edem elindult a közkedveltség útjánedem elindult a közkedveltség útjánedem elindult a közkedveltség útjánedem elindult a közkedveltség útjánedem elindult a közkedveltség útjánedem elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás re: Több class nem megy IE6 alatt

Idézet:
Avenger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Ez így van. Ezért rendszergazdáskodok is néha, és ahol csak tudom frissítem, vagy felteszem a FireFoxot. Szép lassan csak át tér mindenki.
Gondolom majd akkor, ha tömgesen kezdik el a weblap tulajdonosok bojkottálni az IE6-ot, a youtube mintájára.
edem nem elérhető   Válaszol idézettel
Google hirdetés
Régi 2009-12-23, 15:30   #12
Avenger
Új tag

Összes hozzászólás: 32
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 1 köszönetet 1 hozzászólással
Avenger ismeretlen jelenleg

Idézet:
edem eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Gondolom majd akkor, ha tömgesen kezdik el a weblap tulajdonosok bojkottálni az IE6-ot, a youtube mintájára.
Hát figy, most nemrég voltam egy bevásárló központba is csinálni gépeket és nem fogod elhinni, de még XP SP1 volt a gépeken. Majdnem sírva fakadtam. Viszont most, hogy kijött a Win7 is, elvileg lassan, de biztosan át fog mindenki térni, abba meg már alap az IE8, sőt nemrég el lett fogadva a win telepítőjébe is egy böngésző választő ablak, amiben ki tudod választani, hogy mit telepítesz alapnak (IE8, Chrome, FF, Opera...). Ez azért már haladás. Csak évek kérdése és nem kellesz bajkódni.
Avenger nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2009-12-23, 15:35   #13
edem
MinderBinder

edem logója

edem elindult a közkedveltség útjánedem elindult a közkedveltség útjánedem elindult a közkedveltség útjánedem elindult a közkedveltség útjánedem elindult a közkedveltség útjánedem elindult a közkedveltség útján

Idézet:
Hát figy, most nemrég voltam egy bevásárló központba is csinálni gépeket és nem fogod elhinni, de még XP SP1 volt a gépeken. Majdnem sírva fakadtam. Viszont most, hogy kijött a Win7 is, elvileg lassan, de biztosan át fog mindenki térni, abba meg már alap az IE8, sőt nemrég el lett fogadva a win telepítőjébe is egy böngésző választő ablak, amiben ki tudod választani, hogy mit telepítesz alapnak (IE8, Chrome, FF, Opera...). Ez azért már haladás. Csak évek kérdése és nem kellesz bajkódni.
Az a baj, hogy nem. Akkor fognak majd áttérni XP-ről, amikor olyan programokat akarnak használni, amik nem hajlandók futni XP-n. Vannak olyan helyek, ahol még ennél régebbi cucok is futnak.
Régi 2009-12-23, 15:39   #14
Avenger
Új tag

Idézet:
Az a baj, hogy nem. Akkor fognak majd áttérni XP-ről, amikor olyan programokat akarnak használni, amik nem hajlandók futni XP-n. Vannak olyan helyek, ahol még ennél régebbi cucok is futnak.
Az lehet, csak azt nem értem miért jó a kőkorszakban élni. Azt még megértem, hogy Vistát nem szívesen tesznek fel, mert tényleg zabálja a gépet (1,5 évig használtam, hibamentesen), de a Win7 szerintem tök jól sikerült (2 hónapja használom és sokkal jobb mint Vista, rendesen felgyorsult tőle a gépem ).
Régi 2009-12-23, 15:41   #15
edem
MinderBinder

edem logója

Idézet:
Az lehet, csak azt nem értem miért jó a kőkorszakban élni. Azt még megértem, hogy Vistát nem szívesen tesznek fel, mert tényleg zabálja a gépet (1,5 évig használtam, hibamentesen), de a Win7 szerintem tök jól sikerült (2 hónapja használom és sokkal jobb mint Vista, rendesen felgyorsult tőle a gépem ).
Próbáld meg az átlag user szemével nézni a dolgokat. "Megy a *** program, amit mindig használok?" Igen. "Akkor minek váltsak?"
Régi 2009-12-23, 15:45   #16
Avenger
Új tag

Idézet:
Próbáld meg az átlag user szemével nézni a dolgokat. "Megy a *** program, amit mindig használok?" Igen. "Akkor minek váltsak?"
Biztonságosabb, gyorsabb, több új dolgot kezel.... Bár ezt lehet magyarázni. Amíg rá nincs kényszerülve vagy erőszakolva, addig nem foglalkozik vele. Úgyis eljön majd az idő amikor mindenki váltani fog, mert előbb vagy utóbb kell, akármennyire el akarják kerülni.
Régi 2009-12-23, 15:50   #17
edem
MinderBinder

edem logója

Idézet:
Biztonságosabb, gyorsabb, több új dolgot kezel.... Bár ezt lehet magyarázni. Amíg rá nincs kényszerülve vagy erőszakolva, addig nem foglalkozik vele. Úgyis eljön majd az idő amikor mindenki váltani fog, mert előbb vagy utóbb kell, akármennyire el akarják kerülni.
Pontosan erről van szó. Amíg nem feltétlenül muszáj, addig nem foglalkozik vele. Igazából szerintem ezzel nincs is semmi gond, ha egy user-ről van szó. Ha pedig te vagy a rendszergazda, akkor könyörtelenül frissíthetsz mindent.
Régi 2009-12-23, 17:39   #18
Avenger
Új tag

Idézet:
Pontosan erről van szó. Amíg nem feltétlenül muszáj, addig nem foglalkozik vele. Igazából szerintem ezzel nincs is semmi gond, ha egy user-ről van szó. Ha pedig te vagy a rendszergazda, akkor könyörtelenül frissíthetsz mindent.
Bizony, frissítek is ezerrel, nem szeretek a múltban élni!

A megoldás a hibára!

Nem kellett újra írnom az egészet, csak valamiért eldobta az összes float értéket az IE6, és megzavarodott a középre igazítástól is. Ezért azt a megoldást választottam ami elég ocsmány, de működik. Tehát, minden kezdő elemhez amivel a class kezdődik (pl. item), beállítottam a floatot, ami pedig nem volt középen (margin: 0 auto 0 auto), azt én állítottam középre a margin érték változtatásával. Igazából még nem jöttem rá miért nem teszi középre a div elemeket ahol kell. Eddig még mindig sikerült elsőre megcsinálni, de most valamiért nem. A lényeg az, hogy sikerült javítanom a hibákat, csak szenvedni kell egy kicsit, de a html forrásához szerencsére nem kellett nyúlni.
Régi 2009-12-23, 17:51   #19
edem
MinderBinder

edem logója

Amúgy a margin: 0 auto 0 auto-t le tudod úgy egyszerűsíteni, hogy:
Kód:
 margin: 0 auto;
...leglábbis nekem működött eddig.

Utoljára módosítva: edem által : 2009-12-23 17:52 Oka: helyesírási hiba
Régi 2009-12-23, 17:53   #20
Avenger
Új tag

Idézet:
Amúgy a margin: 0 auto 0 auto-t le tudod úgy egyszerűsíteni, hogy:
Kód:
 margin: 0 auto;
...leglábbis nekem működött eddig.
Igen tudom, csak általában kiírom teljesen nehogy valamelyik böngésző beanyázzon nekem. Meg IE-hez kell még tudtommal ez is: text-align: center; különben nem teszi középre.
Válaszol

Címkék
class, ie6, megy

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Fórum ugrás

Hasonló témák
Téma Téma szerzője Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Több domain alatt ugyanaz a tartalom GTibi SEO 33 2010-05-29 17:08
Több weboldal mappa(nyelvenként) több domain bardi.peter Domain 5 2010-04-07 18:20
Vajon több honlap több bevétel? keridesign Marketing stratégiák 47 2009-11-14 21:28
Futó szöveg FF alatt nem megy ie-ben igen djarni ActionScript - JavaScript 9 2009-10-19 08:04
nem használt css class-ok leki69 Programozás 4 2008-02-27 14:20

A pontos idő 15:58 , a GMT +2 időzóna szerint.