![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| SEO Keresőoptimalizálási tapasztalatok megosztásának helye |

![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#11 |
|
Bölcs
Hely: Göd
Összes hozzászólás: 1.118
Kiosztott köszönetek: 204
Begyũjtött 239 köszönetet 183 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Találtam egy jó backlink ellenőrzőt.
Lehet már ismertétek, de azért leírom hátha valakinek hasznos lesz... http://www.domain-pop.com |
|
|
|
| Google hirdetés |
|
|
#12 |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 2
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
![]() |
Sziasztok!
Kipróbáltam az ellenőrző linkeket,amiket leírtatok,van itt még egy jó oldal,ahol a honlapról sok mindent megtudhatsz. Seo Bázis Bár lehet ismeritek. Valaki viszont meg tudná mondani mi a különbség az indexelt oldalak és maga a Backlink között? Bár az itt írt oldalon indexált linkeket (7) és indexelt honlapokat írt ki(23).Mitől függ,hogy egy másik oldalról mutat az én oldalamra link,azt beindexálja a google?Remélem érthetően írtam le.Sok aldalról van az én honlapomra mutató link,de abból keveset indexált a google. Köszönöm a segítséget. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Szerkesztő
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 212
Kiosztott köszönetek: 135
Begyũjtött 68 köszönetet 37 hozzászólással
![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| backlink, ellenőrzés |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Technikai ellenőrzés | pokerstation | Domain | 21 | 2009-12-14 18:54 |
| CSS ellenőrzés localhoston, de hogyan? | sziwacs | Helpdesk | 12 | 2009-11-29 11:47 |
| Veszélyes Backlink?! | LexRex | SEO | 27 | 2009-11-02 07:27 |
| Google backlink | tlsoft | 21 | 2008-08-26 09:02 | |
| backlink url | tiborg | Katalógusok | 0 | 2008-08-19 20:58 |