SEO Fórum

Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum!

Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk!

Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd)

Vissza   SEO Fórum > Keresők > SEO

SEO Keresőoptimalizálási tapasztalatok megosztásának helye

Intel Xeon szerver gépek raktárról!

Válaszol

Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2009-08-12, 13:59   #11
tibi1987
Bölcs

tibi1987 logója

Összes hozzászólás: 637
Kiosztott köszönetek: 85
Begyũjtött 148 köszönetet 114 hozzászólással
tibi1987 ismeretlen jelenlegtibi1987 ismeretlen jelenlegtibi1987 ismeretlen jelenlegtibi1987 ismeretlen jelenleg
Alapbeállítás re: Bluu kereső

de ha bluu akkor mér nem kék ?
tibi1987 nem elérhető   Válaszol idézettel
Google hirdetés
Régi 2009-08-12, 15:05   #12
szucs.jozsef
Új tag

Összes hozzászólás: 25
Kiosztott köszönetek: 1
Begyũjtött 17 köszönetet 11 hozzászólással
szucs.jozsef ismeretlen jelenleg

Sziasztok, a Bluu fejlesztője vagyok.
Itt érhettek el ha bármilyen kérdésetek van:
bluu.search kukac gmail.com

Szívesen veszek bármilyen javaslatot, hozzászólás, kérdést.
Ha nem azonnal válaszolok elnézést.

Nemsokára (1-2 nap) teszünk ki egy több perces videót ami sokkal szélesebb körűen mutatja be a rendszer képességeit. Utána neki látunk a sebesség probléma megoldásához (már van ötlet hozzá)

A rendszerrel kapcsolatos történésekről pedig a holnap délután induló blog.bluu.hu oldalon értesülhettek.
Azon ne lepődjön meg senki, hogy a fejlesztésekről ott nem fogunk írni, mert nem szeretnénk, hogy lemásolják a szolgáltatásainkat.

A rendszernek csak a neve Bluu (Bluu!==Blue), és éppen amiatt sárga, hogy ezen gondolkodjanak az emberek
szucs.jozsef nem elérhető   Válaszol idézettel
Hálásak a hozzászólás írójának
heal (2009-08-13), scs (2009-08-12), tlsoft (2009-08-12), webstars (2010-01-16)
Régi 2009-08-12, 15:16   #13
szipeter
Tag

Összes hozzászólás: 65
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 9 köszönetet 6 hozzászólással
szipeter elindult a közkedveltség útjánszipeter elindult a közkedveltség útjánszipeter elindult a közkedveltség útjánszipeter elindult a közkedveltség útjánszipeter elindult a közkedveltség útjánszipeter elindult a közkedveltség útján
Üzenetküldés MSN-en keresztül szipeter részére

Sok sikert hozzá!
Béta tesztelőnek lehet jelentkezni?

Idézet:
szucs.jozsef eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Sziasztok, a Bluu fejlesztője vagyok.
Itt érhettek el ha bármilyen kérdésetek van:
bluu.search kukac gmail.com

Szívesen veszek bármilyen javaslatot, hozzászólás, kérdést.
Ha nem azonnal válaszolok elnézést.

Nemsokára (1-2 nap) teszünk ki egy több perces videót ami sokkal szélesebb körűen mutatja be a rendszer képességeit. Utána neki látunk a sebesség probléma megoldásához (már van ötlet hozzá)

A rendszerrel kapcsolatos történésekről pedig a holnap délután induló blog.bluu.hu oldalon értesülhettek.
Azon ne lepődjön meg senki, hogy a fejlesztésekről ott nem fogunk írni, mert nem szeretnénk, hogy lemásolják a szolgáltatásainkat.

A rendszernek csak a neve Bluu (Bluu!==Blue), és éppen amiatt sárga, hogy ezen gondolkodjanak az emberek
szipeter elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2009-08-12, 15:25   #14
szucs.jozsef
Új tag

Egyenlőre nem,
de kb 2-3 héten belül amikor már tényleg BETA állapotú lesz akkor már igen, erre lesz egy regisztrációs form. Érdemes lesz a blogot figyelni.
Régi 2009-08-12, 15:26   #15
szucs.jozsef
Új tag

és nagyon szépen köszönöm (összes fejlesztőtársam nevében) mindenkitől a bíztatást! nagyon jól esik és erőt ad a folytatáshoz!
Régi 2009-08-12, 15:28   #16
harzol
Bölcs

harzol logója

Hely: Tatabánya
Összes hozzászólás: 932
Kiosztott köszönetek: 78
Begyũjtött 274 köszönetet 206 hozzászólással
harzol elindult a közkedveltség útjánharzol elindult a közkedveltség útjánharzol elindult a közkedveltség útjánharzol elindult a közkedveltség útjánharzol elindult a közkedveltség útjánharzol elindult a közkedveltség útjánharzol elindult a közkedveltség útjánharzol elindult a közkedveltség útjánharzol elindult a közkedveltség útjánharzol elindult a közkedveltség útján

Példamutató, hogy azonnal itt is megjelentetek. (no nem mintha elvárás lenne)

Kívánom, hogy nőjetek nagyobbra, mint a Google és egyben virágoztassátok fel a magyar gazdaságot.

Jut eszembe: Szóljatok ha tőzsdére mentek!
Régi 2009-08-12, 15:29   #17
scs
Meridian

scs logója

Hely: Csongrád
Összes hozzászólás: 1.560
Kiosztott köszönetek: 1.612
Begyũjtött 527 köszönetet 327 hozzászólással
scs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozban

Már vannak is ötleteim!

1. El ne adjátok! (Esetleg majd nekem, másnak a világért se. )
2. Maradjatok az országban.
3. Védekezzetek majd a különféle alattomos és kevésbé alattomos próbálkozások ellen, és ne ijedjetek meg tőle.
4. Ha nagyban (nemzetközi) gondolkodtok, akkor már most foglaljatok le minél több domaint (bluu.minden; a net már foglalt)
5. Ja, és nyomjátok le a guglit!

Komolyabb tanácsot nem tudok adni, mert még nemigen láttam, csak a bejelentkező felületet. De ezt az oldal alján mindenképpen módosítanám valami másra: bluu.search (kukac) gmail.com.

Sok sikert!

(Ui.: Ne menjetek tőzsdére! )

Utoljára módosítva: scs által : 2009-08-12 15:32
scs nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2009-08-12, 15:58   #18
Stefan Weinenberger
ifjú padavan

Stefan Weinenberger logója

Hely: Közös többszörös
Összes hozzászólás: 4.707
Kiosztott köszönetek: 813
Begyũjtött 1.151 köszönetet 727 hozzászólással
Stefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevet
Üzenetküldés MSN-en keresztül Stefan Weinenberger részére Üzenetküldés Skype™-on keresztül Stefan Weinenberger részére

Idézet:
egy Google méretű cég termel meg annak nincs szüksége ilyen mértékű adóoptimalizálsra.
Hát akkor az adsense lehet csak optimalizált, mert hogy azzal nem véletlenül trükköznek, az biztos

stef
Régi 2009-08-12, 16:04   #19
szucs.jozsef
Új tag

Azért én sosem állítottam, hogy Google gyilkos a keresőnk.
Első körben kicsit erős kifejezés, majd döntsétek el Ti, hogy Google gyilkos vagy sem.
Az indexes újságírónak ugye el kellett valamivel adni a cikket...
Ma este felteszek egy videót a netre aminek elérhetőségeit ide is leírom. Pár szolgáltatás működés közben. A videó megtekintése után írjátok le, hogy mennyire tetszik (a sebességet egyenlőre ne nézzétek )

Hogyan kezdődött?
Az egész a lustaságról szól. Én egy lusta ember vagyok. Ha kerestem valamit a neten akkor a Google-val sokat kellett szűkíteni a találatokon. Sokat kattintottam a semmiért. Aztán megírtam az eslő kis programot amivel egyszerűbbé tettem a saját életem, majd írtam még párat, aztán ezeket összevontam. A programok nekem súlyos másodperceket spóroltak. Ezután kezdtem el írni a keresőt.
Hálás a hozzászólás írójának
scs (2009-08-12)
Régi 2009-08-12, 16:27   #20
AlBrown
nimda

AlBrown logója

Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 357
Kiosztott köszönetek: 160
Begyũjtött 83 köszönetet 59 hozzászólással
AlBrown különleges adottságokkal rendelkezikAlBrown különleges adottságokkal rendelkezikAlBrown különleges adottságokkal rendelkezikAlBrown különleges adottságokkal rendelkezikAlBrown különleges adottságokkal rendelkezikAlBrown különleges adottságokkal rendelkezikAlBrown különleges adottságokkal rendelkezikAlBrown különleges adottságokkal rendelkezikAlBrown különleges adottságokkal rendelkezikAlBrown különleges adottságokkal rendelkezikAlBrown különleges adottságokkal rendelkezik
Üzenetküldés Skype™-on keresztül AlBrown részére

Leginkább hajrá. És hajrá, és hajrá.

Az indexes cikk alapján annyit sikerült leszűrnöm, hogy rendkívűl jó ötletek vannak a háttérben. Van benne fantázia, és benne van a pakliban, hogy jobb lesz magyar nyelven, mint a G.
És annyit, hogy nem elég gyors. Nem elég gyors annyk ellenére, hogy most még nem is szolgál ki töbmillió keresést.
Maszek véleményem, hogy a sebesség fontosabb, mint a relevancia. Erre is gyúrjatok nagyon.

sok sikert, kitartást a fejlesztéshez.

Címkék
bluu, kereső

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Fórum ugrás

Hasonló témák
Téma Téma szerzője Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Irányítószám kereső SzG Honlap piac 0 2009-11-13 17:27
kulcsszó kereső sungoddess Marketing stratégiák 19 2009-11-01 19:54
SearchMe.com - Új kereső! none SEO 13 2009-09-03 04:03
g-easy kereső :) g-easy SEO 38 2009-01-09 07:55
Domain kereső Bidu Honlap kritika 2 2008-01-15 14:37

A pontos idő 16:13 , a GMT +2 időzóna szerint.