![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| SEO Keresőoptimalizálási tapasztalatok megosztásának helye |

![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#11 |
|
Bölcs
Összes hozzászólás: 637
Kiosztott köszönetek: 85
Begyũjtött 148 köszönetet 114 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() |
de ha bluu akkor mér nem kék ?
|
|
|
|
| Google hirdetés |
|
|
#12 |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 25
Kiosztott köszönetek: 1
Begyũjtött 17 köszönetet 11 hozzászólással
![]() |
Sziasztok, a Bluu fejlesztője vagyok.
Itt érhettek el ha bármilyen kérdésetek van: bluu.search kukac gmail.com Szívesen veszek bármilyen javaslatot, hozzászólás, kérdést. Ha nem azonnal válaszolok elnézést. Nemsokára (1-2 nap) teszünk ki egy több perces videót ami sokkal szélesebb körűen mutatja be a rendszer képességeit. Utána neki látunk a sebesség probléma megoldásához (már van ötlet hozzá) A rendszerrel kapcsolatos történésekről pedig a holnap délután induló blog.bluu.hu oldalon értesülhettek. Azon ne lepődjön meg senki, hogy a fejlesztésekről ott nem fogunk írni, mert nem szeretnénk, hogy lemásolják a szolgáltatásainkat. A rendszernek csak a neve Bluu (Bluu!==Blue), és éppen amiatt sárga, hogy ezen gondolkodjanak az emberek
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Tag
|
Sok sikert hozzá!
![]() Béta tesztelőnek lehet jelentkezni? Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Új tag
![]() |
Egyenlőre nem,
de kb 2-3 héten belül amikor már tényleg BETA állapotú lesz akkor már igen, erre lesz egy regisztrációs form. Érdemes lesz a blogot figyelni. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Új tag
![]() |
és nagyon szépen köszönöm (összes fejlesztőtársam nevében) mindenkitől a bíztatást! nagyon jól esik és erőt ad a folytatáshoz!
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Bölcs
Blog: Hollandia általában
Hely: Tatabánya
Összes hozzászólás: 932
Kiosztott köszönetek: 78
Begyũjtött 274 köszönetet 206 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Példamutató, hogy azonnal itt is megjelentetek. (no nem mintha elvárás lenne)
Kívánom, hogy nőjetek nagyobbra, mint a Google és egyben virágoztassátok fel a magyar gazdaságot. ![]() Jut eszembe: Szóljatok ha tőzsdére mentek!
|
|
|
#17 |
|
Meridian
Hely: Csongrád
Összes hozzászólás: 1.560
Kiosztott köszönetek: 1.612
Begyũjtött 527 köszönetet 327 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Már vannak is ötleteim!
![]() 1. El ne adjátok! (Esetleg majd nekem, másnak a világért se. )2. Maradjatok az országban. 3. Védekezzetek majd a különféle alattomos és kevésbé alattomos próbálkozások ellen, és ne ijedjetek meg tőle. 4. Ha nagyban (nemzetközi) gondolkodtok, akkor már most foglaljatok le minél több domaint (bluu.minden; a net már foglalt) 5. Ja, és nyomjátok le a guglit! ![]() Komolyabb tanácsot nem tudok adni, mert még nemigen láttam, csak a bejelentkező felületet. De ezt az oldal alján mindenképpen módosítanám valami másra: bluu.search (kukac) gmail.com. Sok sikert! (Ui.: Ne menjetek tőzsdére! )
- Rengeteg hibám mellett szerencsére van egy csomó rossz tulajdonságom is... Utoljára módosítva: scs által : 2009-08-12 15:32 |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
ifjú padavan
Blog: Google keres?marketing
Hely: Közös többszörös
Összes hozzászólás: 4.707
Kiosztott köszönetek: 813
Begyũjtött 1.151 köszönetet 727 hozzászólással
Idézet:
![]() stef
|
|
|
|
#19 |
|
Új tag
![]() |
Azért én sosem állítottam, hogy Google gyilkos a keresőnk.
Első körben kicsit erős kifejezés, majd döntsétek el Ti, hogy Google gyilkos vagy sem. Az indexes újságírónak ugye el kellett valamivel adni a cikket... Ma este felteszek egy videót a netre aminek elérhetőségeit ide is leírom. Pár szolgáltatás működés közben. A videó megtekintése után írjátok le, hogy mennyire tetszik (a sebességet egyenlőre ne nézzétek )Hogyan kezdődött? Az egész a lustaságról szól. Én egy lusta ember vagyok. Ha kerestem valamit a neten akkor a Google-val sokat kellett szűkíteni a találatokon. Sokat kattintottam a semmiért. Aztán megírtam az eslő kis programot amivel egyszerűbbé tettem a saját életem, majd írtam még párat, aztán ezeket összevontam. A programok nekem súlyos másodperceket spóroltak. Ezután kezdtem el írni a keresőt. |
|
|
|
| Hálás a hozzászólás írójának | scs (2009-08-12) |
|
|
#20 |
|
nimda
Blog: Keres? vakteszt eredmény
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 357
Kiosztott köszönetek: 160
Begyũjtött 83 köszönetet 59 hozzászólással
Leginkább hajrá. És hajrá, és hajrá.
Az indexes cikk alapján annyit sikerült leszűrnöm, hogy rendkívűl jó ötletek vannak a háttérben. Van benne fantázia, és benne van a pakliban, hogy jobb lesz magyar nyelven, mint a G. És annyit, hogy nem elég gyors. Nem elég gyors annyk ellenére, hogy most még nem is szolgál ki töbmillió keresést. Maszek véleményem, hogy a sebesség fontosabb, mint a relevancia. Erre is gyúrjatok nagyon. sok sikert, kitartást a fejlesztéshez. |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| bluu, kereső |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|