![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| SEO Keresőoptimalizálási tapasztalatok megosztásának helye |

![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1 |
|
Mentor
Hely: Budapest-Szeged
Összes hozzászólás: 306
Kiosztott köszönetek: 39
Begyũjtött 21 köszönetet 20 hozzászólással
![]() |
Üdv!
Az elmúlt 1-2 hétben 4-5 oldalamhoz csináltam link építést. Mindegyik kapott közel 30-40 plusz linket, főként katalógusokból. A katalógusok főként itteni fórumos társainké, mindegyiket ellenőriztem, hogy legyen beindexelt tartalom és a google ne büntessen emiatt. A szövegek sok helyen egyformák, de bőven és relevánsan igyekeztem fogalmazni. A weboldalakon nem történt semmi változás, némelyikhez írtam még kis tartalmat. A problémám: Az oldalak forgalma jócskán visszaesett. Nem tudom mitől. A napi forgalom 2-300 látogatóval esett vissza. Ennyire nem szokott drasztikusan inogni a látogató száma. Lehet-e összefüggés a link építés és a forgalom csökkenés között? |
|
|
|
| Google hirdetés |
|
|
#3 |
|
Bölcs
Blog: Google lepadlózik :)
Hely: 18.ker
Összes hozzászólás: 775
Kiosztott köszönetek: 19
Begyũjtött 31 köszönetet 23 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A jó időjárás faktort és a nyaralási szezont is beleszámoltad? rossz időben többen bent ragadnak a lakásba, és akkor neteznek
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Bölcs
Összes hozzászólás: 699
Kiosztott köszönetek: 112
Begyũjtött 91 köszönetet 73 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A kulcsszavaidra változott a helyezésed? Mekkora látogatottságú az oldalad(több ezer napi látogatónál belefér 2-300 sőőt...
)
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Mentor
Hely: .
Összes hozzászólás: 410
Kiosztott köszönetek: 201
Begyũjtött 56 köszönetet 38 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() |
Azt írja SySka hogy:
Idézet:
Én észrevettem hogy most sok helyezés változás van a google keresőbe. Már többen a PR update előtti pezsgésre gondolnak. Én is írtam hasonló jellegű hsz.-t, de ha ez a vizipipás fórummal történt akkor megeshet azért van mert ez a google dance főleg az aloldalakat érinti és azok változnak jobban. A fő kereső kifejezéseket azonban nem érinti ez a változás. Fórumon meg pont a sok aloldal hozza a látogatót. Szerintem meg kellene várni ezeknek az ugrándozásoknak a végét. Bár lehet még az is előfordul, hogy a g. beújított az algoba és most már ilyen marad Akkor lehet majd a legjobb optimalizálás fejtegetésekor táncra kérni a google-t
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Tag
Összes hozzászólás: 67
Kiosztott köszönetek: 4
Begyũjtött 4 köszönetet 4 hozzászólással
![]() |
Rövid távon történhet ilyesmi, én is tapsztaltam. Pár hét után helyre kell álljon
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 16
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
![]() |
azt hogy legyen indexelt tartalom mire írtad?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Mentor
![]() |
NB. - Igen én is ettől félek. Pedig pont az ellenkezője volt a célja.
Szita - Már jelentkezett volna. A nyár eddigi részében nem volt hasonló. Botond - Vissza estem 1-2 kulcsszóra. Olyan 3-4 hellyel. Azonban mivel azonos témájú oldalaim vannak, így mindegyik picit hátrébb esett. (Amúgy napi 700-1000 látogatottságú oldalakról van szó. Lauda - a vízipipás fórumot is érinti, de az már teljesen külön oldal, nem a nagyobb aloldala. miti88 - Eléggé szívemhez csap ez a dolog. Így szeretném minél előbb újra forgalmasnak látni az oldalaim. tomike - A katalógusokra. Mivel amelyik katalógus büntetett, annak 0 beindexelt oldala van. Amelyik nincs büntetve annak több. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Törzsvendég
Hely: Debrecen
Összes hozzászólás: 144
Kiosztott köszönetek: 44
Begyũjtött 15 köszönetet 13 hozzászólással
![]() ![]() ![]() |
Idézet:
Amúgyis a rád mutató linkek miatt nem büntet. Nem lenne logikus, k nagyok lennének emiatt a visszaélések. Szerintem. |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Mentor
![]() |
Idézet:
Az, hogy hiába nem indexeli, még átjárja a katalógust és megnézi a tartalmát, csak nem menti el, nem indexeli. Azonban megnézi. |
|
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| csökkenés, csökkenő, építés, forgalom, link, szösz |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Külföldi oldalakon " one way " link-építés | seodigger | Katalógusok | 0 | 2009-11-10 17:22 |
| Áttelepítés után ciklikus link | Andrea | Blogsarok | 1 | 2009-08-06 20:40 |
| linkfarm az meg mi a szösz | Bagi Zoltán | SEO | 8 | 2008-03-15 12:35 |