![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| SEO Keresőoptimalizálási tapasztalatok megosztásának helye |

![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#11 | |
|
Bölcs
Hely: A Dél-Alföld közepe...
Összes hozzászólás: 1.872
Kiosztott köszönetek: 571
Begyũjtött 537 köszönetet 375 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
Írok is egyet. Egy érintett téma, nyílászáró. Fa ajtó keresés, harmadik hely, difa.hu Az oldal kritikán aluli minőségű. Tartalom gyakorlatilag nulla rajta. A címben olyan kulcsszóhalmozás van, amiért egy induló oldalt a p***ba büntetne. És nem lehet kirobbantani a harmadik helyről egy olyan versenyben, ahol igen komoly minőségű tartalmi oldalak vannak, többek között az enyém is ![]() Csak azért tartja ott, mert 10 éves domain, jókor volt jó helyen. Tehát nem igaz az, hogy lekerül az, ami nem oda illik. Erről egyszer Stef-fel beszéltünk egy sörözésnél, pontosabban én voltam - és vagyok is - kiakadva, hogy ezért sz*r az algoritmus. Értem, és el is fogadom, hogy egyfajta status quo-t igyekszik fenntartani, és védi a találati lista régebbi oldalait az új törekvőkkel szemben. Na de nem mindegy, milyen áron. Sajnos ha valaki 7-8 éve bekerült az első oldalra, tök mindegy mi van vele, ottmarad. Stef-nek akkor említettem példát, hogy egy szintén régi oldal, ahol a cég is megszűnt a válság idején a csőd miatt, a honlap lekerült, de a domain maradt. Tiszta üres fehér lap. Fél évig volt a találati listában a legfontosabb kulcsszóra a második helyen... Csak a Google bizalom miatt. Nulla tartalommal fél évig. Szerintem ez így nagyon nincsen jól. Visszatérve a fa ajtó témára: amióta odaértem mögé a negyedik helyre, azóta 30, azaz harminc gépelt Word oldalnyi teljesen egyedi tartalmat készítettünk az oldalra. Közel 80 linket szereztünk rá, kulcsszavasan. És nem tudjuk megelőzni azt az oldalt, ami nulla tartalommal, a 90-es évek elejét idéző minőséggel van a harmadik helyen. Ez több, mint elfogadhatatlan.
Linkgyűjtemény-blog | Linkgyűjtemény, webcímtár | keresőoptimalizálás - honlapkészítés Utoljára módosítva: VChris által : 2010-03-09 19:48 |
|
|
|
|
| Hálás a hozzászólás írójának | Sasa (2010-03-11) |
| Google hirdetés |
|
|
#12 |
|
Törzsvendég
Hely: Albertirsa
Összes hozzászólás: 137
Kiosztott köszönetek: 39
Begyũjtött 11 köszönetet 7 hozzászólással
![]() |
difa.hu 2000-06-03 3566.04 nap
delvidek-kft.hu 2005-05-17 1757.04 nap Hát igen minőségbeli különbségeket nem mérlegel a google az biztos .Jó lenne egyszer felállítani valami mutató számot a helyezések és a domainek kora között. Ez fura azért mert a jelenlegi első helyezett a kifejezésre : 2006-11-07 1218 napos. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Bölcs
Idézet:
Azon a bizonyos sörözésen Stef elmondta erről a véleményét, amire azt kell mondjam, hogy igaz, mert a tapasztalat is igazolja. De ettől ez még nem jó, nagyon nem jó.
|
|
|
|
#14 |
|
Törzsvendég
Összes hozzászólás: 141
Kiosztott köszönetek: 12
Begyũjtött 22 köszönetet 20 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Véleményünk az lehet de tenni ellene nagyon nehéz, nap mint nap találkozunk
ehhez hasonlókkal. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Mentor
Összes hozzászólás: 345
Kiosztott köszönetek: 81
Begyũjtött 104 köszönetet 56 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Előre elnézést, hogy ide írok, de nem akartam neki új topikot nyitni, mert tuti foglalkoztatok már vele, de sehol sem találtam, pedig keresem már egy ideje.
Kellene nekem egy olyan seo eszköz, amivel meg tudok nézni egy adott oldal milyen kulcsszavakra hányadik. Tehát NEM, úgy, hogy megadom a kulcsszót, és hányadik (bár ilyet is adhattok, mert amiket eddig próbáltam egyik sem a valós értéket adta), hanem pl. beírom, hogy XYZ.hu és ő kidobja, hogy mire hányadik, most, vagy hányadik volt. Múlt héten találkoztam egy ilyennel, de sehol nem találom. Előre is köszönöm.
|
|
|
#16 |
|
kgc for president
Blog: A Parasidose.hu honlapja
Hely: Ouagadougou...
Összes hozzászólás: 2.180
Kiosztott köszönetek: 453
Begyũjtött 547 köszönetet 309 hozzászólással
Az ominózus lap Bagi Zolika ismerősének lapja amit úgy emlékszem, Zolika szerint a tulaj elég sokáig és nagyon megtolt linkekkel és azóta ott van.
Az adott keresőkifejezés szerintem nem egy nagy fénytörés, így simán le lehet nyomni egy kis munkával meg egy jó lappal, ám az aldomain kora ebben az eseteben tényleg nagy szerepet játszik, hiszen hiába toltam le, ha a domain-em megkapta az első helynek kijáró figyelmetlenséget / / az az aldomain mindíg visszamászott oda.De ahogy mondom, simán le lehet onnan lökni...
|
|
|
#17 |
|
Bölcs
kgc,
ezt melyik oldalra írtad? Difa? |
|
|
|
|
|
#18 |
|
kgc for president
Blog: A Parasidose.hu honlapja
Hely: Ouagadougou...
Összes hozzászólás: 2.180
Kiosztott köszönetek: 453
Begyũjtött 547 köszönetet 309 hozzászólással
A topikindító hsz-ben említett lapra.
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Bölcs
Köszi, értem. Nem volt egyértelmű, ezért kérdeztem rá.
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Mentor
|
Idézet:
2004 es az a domain csak valamiért a domain.hu-n rossz a bejegyzés dátuma! |