![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| Webfejlesztő sarok Beszéljünk meg mindent beleértve a webdesignt is |

|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1 |
|
Új tag
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 8
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
![]() |
Sziasztok!
Kezdő vagyok a flash-ben (mást már programoztam) és van két adott dolog aminek az elvét tudom, de actionscript2-ben nem tudom megírni. Az első alap lényege, hogy van egy swf, ami meghív egy movieclip be egy másik swf-et és attól függően, hogy az első-ben melyik gombra kattintunk (egy változóval át kéne adnom ezt az értéket) a következő swf egy adott frame-en állva töltődjön be. A másik pedig az lenne hogy adott egy több frame-ből álló fájl (ebben van next, prev gomb is ami működik) viszont egy egy adott frame en belül vannak gombok amik kattintásra meg kellene hogy jelenítsenek egy képszeletet, újbóli kattintásra pedig el kéne hogy tűntessék azt. (ezekből kb 2-4 darab van egy frame-en belül). Ebben kérném a segítségeteket Előre is köszi! |
|
|
|
| Google hirdetés |
| Címkék |
| actionscript2, adott, framere, lépés, plíz, változóval |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Frame -k használata | fila | SEO | 15 | 2009-10-14 00:52 |
| Vége az első linképítési ütemnek, következő lépés? | akrstf | SEO | 16 | 2008-11-25 13:14 |
| Változó helyezés | torsan jozsef | SEO | 26 | 2008-11-24 20:35 |
| Frame - hogyan? | Zoziboy | SEO | 5 | 2008-07-14 21:14 |
| Szerver változó | Bagi Zoltán | Programozás | 2 | 2008-01-07 20:24 |