SEO Fórum

Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum!

Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk!

Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd)

Vissza   SEO Fórum > Webfejlesztés > Webfejlesztő sarok

Webfejlesztő sarok Beszéljünk meg mindent beleértve a webdesignt is

Intel Xeon szerver gépek raktárról!

Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2010-03-04, 20:24   #1
V_VeroNick
Új tag

Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 8
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
V_VeroNick ismeretlen jelenleg
Alapbeállítás actionscript2 változó-val adott frame-re lépés -- plíz HELP

Sziasztok!

Kezdő vagyok a flash-ben (mást már programoztam) és van két adott dolog aminek az elvét tudom, de actionscript2-ben nem tudom megírni.

Az első alap lényege, hogy van egy swf, ami meghív egy movieclip be egy másik swf-et és attól függően, hogy az első-ben melyik gombra kattintunk (egy változóval át kéne adnom ezt az értéket) a következő swf egy adott frame-en állva töltődjön be.

A másik pedig az lenne hogy adott egy több frame-ből álló fájl (ebben van next, prev gomb is ami működik) viszont egy egy adott frame en belül vannak gombok amik kattintásra meg kellene hogy jelenítsenek egy képszeletet, újbóli kattintásra pedig el kéne hogy tűntessék azt. (ezekből kb 2-4 darab van egy frame-en belül).

Ebben kérném a segítségeteket
Előre is köszi!
V_VeroNick nem elérhető   Válaszol idézettel
Google hirdetés

Címkék
actionscript2, adott, framere, lépés, plíz, változóval

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Fórum ugrás

Hasonló témák
Téma Téma szerzője Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Frame -k használata fila SEO 15 2009-10-14 00:52
Vége az első linképítési ütemnek, következő lépés? akrstf SEO 16 2008-11-25 13:14
Változó helyezés torsan jozsef SEO 26 2008-11-24 20:35
Frame - hogyan? Zoziboy SEO 5 2008-07-14 21:14
Szerver változó Bagi Zoltán Programozás 2 2008-01-07 20:24

A pontos idő 22:03 , a GMT +2 időzóna szerint.