![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| Webfejlesztő sarok Beszéljünk meg mindent beleértve a webdesignt is |

![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#11 |
|
Timeline Manager
Hely: Kiskunhalas
Összes hozzászólás: 524
Kiosztott köszönetek: 41
Begyũjtött 116 köszönetet 70 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nem lesz rövid, de működik. Kint van oldalon is már vagy két éve, de nem nagyon jön rá spam sem. Hálistennek...
PHP kód:
|
|
|
|
| Google hirdetés |
|
|
#12 |
|
Törzsvendég
Hely: MiSkócia :-) BAZ megyében
Összes hozzászólás: 125
Kiosztott köszönetek: 9
Begyũjtött 12 köszönetet 8 hozzászólással
![]() |
Van egy php-s oldal, a http://www.phpclasses.org
Beregisztrálás után több tucat php mail class-t találsz, amik komplettek, le vannak tesztelve, csak használnod kell. Régebben, amikor ismerkedtem a php rejtelmeivel én is gyakran bogarásztam itt. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 5
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
![]() |
hali
az a baj hogy én ebből nem értek semmit, :S ezért megkérhetlek titeket hogy irní egy olyan html kódot ami elküldi egy bizonyos e-mail címre a bizonyos mezőkbe írt dolgokat ![]() nagyjából értem mi van itt de nekem nem megy xd vagyis pl csinálok egy index.html fájlt és abba kéne egy olyan modul (html kóddal) amiben vannak mezők pl.: Neved: meg stb és ha rákattolsz a küldésre akkor elküldi az e-mailemre a dolgokat (wrasp@wowszero.com)pls segítsetek az oldalam ezen alapul. elöre kösz ha nem baj akkor e-mail címemre is elküldhetitek a választ de ide is jöhet ha akarjátok ![]() elöre thy |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
human being
Blog: Rails var_dump
Hely: Middle of nowhere
Összes hozzászólás: 2.368
Kiosztott köszönetek: 289
Begyũjtött 591 köszönetet 441 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
egyebkent millio leiras van es biztos van amibol sikerul megoldanod
|
|
| Hálás a hozzászólás írójának | AnagyZ (2009-06-14) |
|
|
#15 |
|
Új tag
![]() |
bocsi,csak láttam hogy beilesztettétek egy csomoan a scriptjeiteket
![]() és amugy mi lenne jó jutalomnak? és én 1 cseppet sem értek a scriptekhez :S |
|
|
|
|
|
#16 |
|
outside the box
Hely: 8200
Összes hozzászólás: 3.213
Kiosztott köszönetek: 193
Begyũjtött 378 köszönetet 258 hozzászólással
Szia!
Valójában a html nem alkalmas normális email küldésre. Ehhez szerver oldali szkriptre van szükséged, mint amilyen a php. Ha itt http://www.google.com/search?hl=en&c...q=f&oq=&aqi=g4 nem lelsz kedvedre valót, akkor azt javaslom nyiss egy topikot a fejvadászat topikban. Biztosan hamarsz találsz valakit, aki némi zseppénzért ír egyet.
|
|
|
#17 |
|
Új tag
![]() |
köszi,utána nézek , de pénzért nem kérek meg senkit
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
human being
Blog: Rails var_dump
Hely: Middle of nowhere
Összes hozzászólás: 2.368
Kiosztott köszönetek: 289
Begyũjtött 591 köszönetet 441 hozzászólással
ezt nem ertem. az oldalad allitolag erre epul, tehat fontos hogy ez a resze jol mukodjon, de megis sajnalnal ra penzt kolteni.
erdekes hozzaallas. a scriptek amik be lettek illesztve teljesen hasznalhatoak es altalaban olyan forumtagok kerdesere lettek megosztva akik mar tettek is valamit a tobbiekert. te eddig meg a bemutatkozast is elmulasztottad,bar semmi sem kotelezo, de olyan a mosdo mint a torolkozo ![]() egybkent kb 5 perc megirni az egeszet,ha validalas,meg egyebek nem kellenek. es el is gondolkoztam rajta hogy megirom(bar van kesz class-om is ami le is validal), de az en semmiert sem fizetnek hozzaallasod miatt inkabb hagyom.
|
|
|
#19 |
|
Szerkesztő
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 216
Kiosztott köszönetek: 3
Begyũjtött 29 köszönetet 8 hozzászólással
![]() |
Szerintem is Geri07 aki így kijelenti hogy egy fityinget sem fizet, de elvárásai vannak, az csinálja meg saját magának.
wrasp legalább azt írtad volna, hogy létszíves, vagy valami! Nekem is vannak scripteim, de így ilyen modorral biztos hogy nem adom oda. |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Jack Bauerrel vagyok :)
Összes hozzászólás: 3.334
Kiosztott köszönetek: 831
Begyũjtött 1.044 köszönetet 711 hozzászólással
Idézet:
|
|
![]() |
| Címkék |
| email, html, küldés, oldalakról |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Linkcsere hitel-re releváns oldalakról | brian | Link | 12 | Ma 13:04 |
| SMS küldés PHP | manobolt | PHP | 11 | 2010-01-24 21:36 |
| Linkcsere, SEO kulcsszóra releváns oldalakról | WSzP | Link | 11 | 2009-07-21 21:31 |
| HTML mail küldés | Lightning | PHP | 6 | 2008-12-11 17:36 |
| html email küldése | andrew | Webfejlesztő sarok | 13 | 2007-08-14 19:49 |