![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| Webfejlesztő sarok Beszéljünk meg mindent beleértve a webdesignt is |

![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1 |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 1
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
![]() |
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Az oldalamon volt egy chat, cbox-os. Oldalamat NVU-val szerkesztem és mindig azt a hiba üzenetet kaptam, hogy "az oldal valamilyen oknál fogva nem szerkeszthető!" Ennek ellenére szerkeszteni tudtam, bár nehezen. A chatet le is szedtem, azóta jobb... De mégis jó volna, ha lenne egy chat az oldalon! Hogy tudom megoldani? Esetleg tudtok ajánlani valamit? A válaszokat előre is köszönöm! Akira |
|
|
|
| Google hirdetés |
|
|
#2 | |
|
Bölcs
Hely: USA
Összes hozzászólás: 705
Kiosztott köszönetek: 61
Begyũjtött 165 köszönetet 130 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tedd bele egy iframbe es kesz...teljesen fuggetlen az oldal es szerkesztheto...
ha nem pahp oldal akkor hivd be siman divbe, de azt hiszem nalad ez elso megolda siman menni fog ha NVU val szerkeszted... Idézet:
|
|
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| chat, probléma |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Chat-Lak-ozz! linkkatalógusa | Chati | Katalógusok | 41 | 2010-02-09 07:19 |
| Chat-Lak-ozz! | Chati | Bemutatkozás | 19 | 2009-09-01 20:20 |
| SEO Chat | Xefande | Fórummal kapcsolatos javaslatok | 31 | 2009-01-24 23:35 |
| Chat | Picsu | Fórummal kapcsolatos javaslatok | 7 | 2007-09-14 11:44 |