![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| Webfejlesztő sarok Beszéljünk meg mindent beleértve a webdesignt is |

![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#11 | |
|
Google szelídítő
Blog: On-site SEO training!
Hely: Erdély.MArosvásárhely
Összes hozzászólás: 1.802
Kiosztott köszönetek: 1.046
Begyũjtött 767 köszönetet 542 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
Én stardból minden oldalam IE6-ra optimalizálom. Aztán így tuti bármilyen böngészőn fog menni, és még jól is. Mindezt XHTML 1.1 és CSS 2.1-el. Sokan abba a hibába esnek, hogy megcsinálják az oldaluk Firefox 3.5-re, aztán anyázzák az IE6-ot, hogy miért esik szét az oldal alatta. |
|
|
|
|
| Google hirdetés |
|
|
#12 |
|
Szerkesztő
Blog: sajnos el kell mondjam
Hely: budapest
Összes hozzászólás: 237
Kiosztott köszönetek: 119
Begyũjtött 36 köszönetet 30 hozzászólással
![]() |
köszönöm szépen mindenkinek
bubu001: műkedvelő vagyok |
|
|
|
|
|
#13 |
|
insert_click
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 1.146
Kiosztott köszönetek: 710
Begyũjtött 299 köszönetet 245 hozzászólással
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Szerkesztő
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
insert_click
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Szerkesztő
![]() |
Lehetséges-e és ha igen hogy
belinkelni a hxxp://www.irb.com/ oldalon jobboldalt lévő IRB World Rankings-et? Tehát, hogy az én oldalamon jelenjen meg ez a ranglista. köszi |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Szerkesztő
![]() |
további gondom az oldallal
JoomlaFCK editorral készítettem a linkek menüpontot, de hiába állítom a bordert 0-ra, mégis megjelenik a keret esztergom.rugby.hu |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
insert_click
Idézet:
ha kész az oldal, told be a katalógusomba, már van bent másik rögbis oldal is... |
|
|
|
|
| Hálás a hozzászólás írójának | vadasy (2009-07-30) |
|
|
#19 |
|
Szerkesztő
![]() |
végigolvastam a fórumot de nem találtam megoldást
a sablon: rt_haiku a topmenüt szeretném jobbra igazítani az index.php: .... <div id="center"> <div id="main_bg"> <div id="header"> <div id="newflash"> <div> <jdoc:include type="modules" name="top" style="none" /> </div> </div> </div> <div id="topmenu"> <jdoc:include type="modules" name="user3" style="none" /> </div> <div id="content_bg"> <div id="content"> <div class="padding"> .......... a template.css: .... #topmenu, #footer { height: 25px; background: #99947b; text-align: center; } #topmenu ul { padding: 0; list-style: none; } #topmenu li { margin: 0; float: right; height: 25px; padding: 0; } #topmenu a:link, #topmenu a:visited { display: block; float: left; line-height: 25px; height: 25px; padding: 0 5px; color: #fff; border-right: 0px solid #fff; border-bottom: 0; } #topmenu a:hover { background: #550000; text-decoration: none; } ....... hogy tudnám ezt a menüsort jobbra rendezni? (a készülő olodal: gratistenerife.info) köszi a segítséget |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Új tag
|
Kedves Vadasy,
Ez a sablon Artesteer-rel készült? Mert akkor ezt csak az Artesteer-en belül érdemes állítgatni. Úgy megbonyolítja a CSS-st, hogy azon elég nehéz kiigazodni. |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| gondom, joomla, menüigazítás |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Joomla components, Joomla modules, Joomla mambots | g-easy | CMS - Content Management System | 267 | 2010-07-12 15:19 |
| Joomla (kis) Megbízás, Joomla Mester Kerestetik! | laszloberndt | Fejvadászat | 3 | 2010-03-31 15:33 |
| Van 1 kis gondom - HELP ! | Tibi | SEO | 55 | 2009-09-17 13:22 |
| SEO Joomla! 1.0x | Endre | CMS - Content Management System | 6 | 2009-04-27 19:25 |
| Joomla híd | g-easy | CMS - Content Management System | 13 | 2008-12-08 00:53 |