![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| Webfejlesztő sarok Beszéljünk meg mindent beleértve a webdesignt is |

|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1 |
|
Szerkesztő
Blog: Id?zített bejegyzések
Hely: Vác
Összes hozzászólás: 207
Kiosztott köszönetek: 5
Begyũjtött 40 köszönetet 32 hozzászólással
![]() ![]() ![]() |
Adott egy weboldalam ahol videókat lehet nézni. Gondoltam, ha már a szerveren vannak a videók, akkor kihasználom a video sitemap lehetőséget. Meg is csináltam be is küldtem a G-nek. Örömmel láttam, amikor a gugli videón rákerestem, ott volt a videóm. De jött a fekete leves. Rákattintottam, hogy játssza le. De semmi. Nem indul a videó. A sitemapban megadtam ugyebár a playert, az is jelenik meg. Kérdésem az lenne, hogy miért lehet az, hogy nem indul a videó, illetve, hogy milyen playert is kíván a gugli ahhoz, elinduljon a videó, vagy esetleg mit kell beállítanom, hogy működjön a dolog?
|
|
|
|
| Google hirdetés |
| Címkék |
| google, player, videohoz |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák