SEO Fórum

Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum!

Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk!

Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd)

Vissza   SEO Fórum > Webfejlesztés > Webfejlesztő sarok

Webfejlesztő sarok Beszéljünk meg mindent beleértve a webdesignt is

Intel Xeon szerver gépek raktárról!

Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2009-03-21, 19:15   #1
Efrud
Szerkesztő

Efrud logója

Hely: Vác
Összes hozzászólás: 207
Kiosztott köszönetek: 5
Begyũjtött 40 köszönetet 32 hozzászólással
Efrud ismeretlen jelenlegEfrud ismeretlen jelenlegEfrud ismeretlen jelenleg
Üzenetküldés ICQ-n keresztül Efrud részére Üzenetküldés MSN-en keresztül Efrud részére Üzenetküldés Skype™-on keresztül Efrud részére
Alapbeállítás player google videohoz

Adott egy weboldalam ahol videókat lehet nézni. Gondoltam, ha már a szerveren vannak a videók, akkor kihasználom a video sitemap lehetőséget. Meg is csináltam be is küldtem a G-nek. Örömmel láttam, amikor a gugli videón rákerestem, ott volt a videóm. De jött a fekete leves. Rákattintottam, hogy játssza le. De semmi. Nem indul a videó. A sitemapban megadtam ugyebár a playert, az is jelenik meg. Kérdésem az lenne, hogy miért lehet az, hogy nem indul a videó, illetve, hogy milyen playert is kíván a gugli ahhoz, elinduljon a videó, vagy esetleg mit kell beállítanom, hogy működjön a dolog?
Efrud nem elérhető   Válaszol idézettel
Google hirdetés

Címkék
google, player, videohoz

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Fórum ugrás

Hasonló témák
Téma Téma szerzője Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Google Zümm - Google Buzz oszti Google 33 2010-02-16 17:01
Google Web Elements - Google Elemek laszloberndt Google 2 2009-09-21 00:31

A pontos idő 22:39 , a GMT +2 időzóna szerint.