![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| Webfejlesztő sarok Beszéljünk meg mindent beleértve a webdesignt is |

![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1 | |||
|
Mentor
Blog: Autó bérlés
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 340
Kiosztott köszönetek: 126
Begyũjtött 116 köszönetet 84 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hxxp://index.hu/tech/2010/03/08/eltemettek_az_ie_6-ot/
Idézet:
Idézet:
Idézet:
|
|||
|
|
|
| Google hirdetés |
|
|
#2 |
|
MinderBinder
Összes hozzászólás: 809
Kiosztott köszönetek: 153
Begyũjtött 161 köszönetet 129 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nem tudom, hogy miért, de erről nekem a tamagochi temető jutott az eszembe.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Tag
Hely: Szombathely
Összes hozzászólás: 88
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 2 köszönetet 1 hozzászólással
![]() ![]() |
Igen temetjük az explorert már a megjelenése óta
![]() De van itt egy kis segítség a webfejlesztőknek. Akik sajnos még mindig együtt élnek a problémával. IE tester |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Bölcs
Blog: Finomszerelék.
Összes hozzászólás: 533
Kiosztott köszönetek: 80
Begyũjtött 253 köszönetet 135 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sajnos még együtt kell élni egy darabig a "problémával". A statisztikákból úgy tűnik, hogy 10-15% még mindig a 6-ossal nyomja és szerintem a nagy részük nem is tudja hogy hányas verziója van. Sok vállalatnál meg nem is engedik a frissítést.
A minap láttam ezt a cikket sok jó explorer tippel: hxxp://www.smashingmagazine.com/2010/04/28/css3-solutions-for-internet-explorer/ |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Tag
|
Én meguntam az együttélést. Nem mondom, hogy nem nézem meg IE6-ban az oldalt, de ha 10 pixellel valami jobbra vagy balra lóg, akkor az úgy marad. Ha valaminek a legegyszerűbb megoldása egy áttetsző png kép, akkor azt használok és teszek rá, hogy hogyan néz ki IE6 alatt. Egy eltüntethető ablakban megjelenítek egy szöveget és megkérem a látogatót, hogy váltson frissebb böngészőre. Az IE a legalacsonyabb minőségű böngésző és a 6-os verziója idestova 9 éves...
Azt sem hiszem, hogy az IE6 használók tábora olyan fontos lenne a saját piaci szempontomból. Nálunk a cégnél több ezer gép van, persze a böngésző IE6. De az ügyfeleinknél, akikhez kijárok, már egyet sem látok. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Tag
Összes hozzászólás: 79
Kiosztott köszönetek: 2
Begyũjtött 7 köszönetet 5 hozzászólással
![]() |
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Bölcs
Hely: A Dél-Alföld közepe...
Összes hozzászólás: 1.872
Kiosztott köszönetek: 571
Begyũjtött 537 köszönetet 375 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
Nem tudom, hogy ez a hajszál pontos 3,87% honnan jött, de a valósággal köszönőviszonyban nincsen. Van egy igen komoly látogatottságú oldal, aminek az Analytics fiókjához hozzáférek, ott konkrétan 12% IE6...
Linkgyűjtemény-blog | Linkgyűjtemény, webcímtár | keresőoptimalizálás - honlapkészítés Utoljára módosítva: VChris által : 2010-05-07 12:11 |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
insert_click
Összes hozzászólás: 1.146
Kiosztott köszönetek: 710
Begyũjtött 299 köszönetet 245 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Páromék cégénél a mai napig ie6 van... több, mint 2000 alkalmazott. Kemény azért kijelenteni, hogy ők nem lehetnek ügyfelei bárkinek.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Tag
![]() ![]() |
Na igen!
Az én statisztikáimból az derül ki, hogy még mindig 40% körül van aki az IE-t használja. Ebből 17% - 37% ig terjed az IE 6 felhasználók tábora. Ez akkor volt érdekes mikor volt egy ékezetes domain, aminél egyáltalán nem volt IE 6 -os találat
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Tag
![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| explorer, internet, megszűnik ie6, rip |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Explorer 9 testdrive | MAG | Általános beszélgetés | 19 | 2010-06-28 22:26 |
| Internet Explorer 8 | tiborg | Általános beszélgetés | 32 | 2009-08-26 10:34 |
| Az Explorer imádja a Firefox-ot | Johnny | Általános beszélgetés | 9 | 2008-10-22 17:35 |
| Site Explorer Inlinks lekérdezés | Kefe | Yahoo! | 8 | 2007-07-26 10:39 |
| Yahoo! Site Explorer Authentikáció | Bagi Zoltán | Yahoo! | 8 | 2007-05-24 07:58 |