SEO Fórum

Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum!

Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk!

Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd)

Vissza   SEO Fórum > Webfejlesztés > Webtárhely

Webtárhely Minden, ami egy stabil weboldal működéséhez szükséges

Intel Xeon szerver gépek raktárról!

Válaszol

Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2010-02-26, 20:15   #1
BigMax
Mentor

BigMax logója

Hely: Aprajafalva
Összes hozzászólás: 398
Kiosztott köszönetek: 200
Begyũjtött 108 köszönetet 49 hozzászólással
BigMax elindult a közkedveltség útjánBigMax elindult a közkedveltség útjánBigMax elindult a közkedveltség útjánBigMax elindult a közkedveltség útjánBigMax elindult a közkedveltség útjánBigMax elindult a közkedveltség útjánBigMax elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás 00webhost.com

Sziasztok!

A minap bukkantam a címben szereplő oldalra, ahol ha jó látom, ingyen tárhelyet adnak reklám nélkül.

hxxp://www.000webhost.com/

Mi erről a véleményetek? Használja/használta valaki? Érdemes saját domaint ráirányítani egy ilyen free tárhelyre?

köszi,
BigMax
Régi 2010-02-26, 20:45   #2
Gabor2
Mentor

Gabor2 logója

Összes hozzászólás: 470
Kiosztott köszönetek: 272
Begyũjtött 122 köszönetet 110 hozzászólással
Gabor2 ismeretlen jelenlegGabor2 ismeretlen jelenlegGabor2 ismeretlen jelenlegGabor2 ismeretlen jelenlegGabor2 ismeretlen jelenleg
Alapbeállítás re: 00webhost.com

Ingyen tárhely reklám nélkül? Ilyenről még, nem hallottam.
Nézd, próbáld ki és meglátod, hogy tényleg azt kapod-e, amit ígérnek.
Saját domaint, csak akkor ráirányítani, ha letesztelted vagy más esetleg a fórumról szerintem.
Gabor2 nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-02-26, 20:46   #3
Bálint
Bölcs

Bálint logója

Összes hozzászólás: 811
Kiosztott köszönetek: 211
Begyũjtött 92 köszönetet 68 hozzászólással
Bálint elindult a közkedveltség útjánBálint elindult a közkedveltség útjánBálint elindult a közkedveltség útjánBálint elindult a közkedveltség útjánBálint elindult a közkedveltség útjánBálint elindult a közkedveltség útjánBálint elindult a közkedveltség útján
Üzenetküldés MSN-en keresztül Bálint részére

Én egyszer(egy egész hét erejéig) használtam egy saját domainemnél! Nagyon lassúnak éreztem az oldalam betöltődését és azonnal tovább is álltam! Mondjuk ez már több mint egy éve történt, lehet azóta változott a helyzet!
Bálint nem elérhető   Válaszol idézettel
Hálás a hozzászólás írójának
BigMax (2010-02-26)
Régi 2010-02-26, 21:26   #4
Xefande
Bölcs

Xefande logója

Összes hozzászólás: 1.141
Kiosztott köszönetek: 194
Begyũjtött 234 köszönetet 155 hozzászólással
Xefande elindult a közkedveltség útjánXefande elindult a közkedveltség útjánXefande elindult a közkedveltség útjánXefande elindult a közkedveltség útjánXefande elindult a közkedveltség útjánXefande elindult a közkedveltség útjánXefande elindult a közkedveltség útjánXefande elindult a közkedveltség útján

én használom (lásd: http://neveldefun.comlu.com)

valóban ingyenes, valóban nincs reklám

viszont lasúnak lassú, és az ftpkapcsolatot ha úgyhagyod kb 10 másodperc alatt szétkapcsol

de műxik, az a lényeg, meg hogy ragadjon a bélyeg.

tinglitanglizni, jó de ha normálisat akarsz akkor upgradelni kell fizetősre
Hálás a hozzászólás írójának
BigMax (2010-02-26)
Régi 2010-02-26, 22:39   #5
ervin
Tag

ervin logója

Hely: Szeged
Összes hozzászólás: 56
Kiosztott köszönetek: 27
Begyũjtött 25 köszönetet 17 hozzászólással
ervin ismeretlen jelenlegervin ismeretlen jelenleg
Üzenetküldés Skype™-on keresztül ervin részére

Én használtam kb. 1 napig. Csak le volt korlátozva a feltölthető fájlok száma, a keret pedig szűk volt a Joomlának, így váltani kellett...
ervin nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-02-26, 23:23   #6
hodobaj
Tag

hodobaj logója

Összes hozzászólás: 61
Kiosztott köszönetek: 6
Begyũjtött 4 köszönetet 4 hozzászólással
hodobaj ismeretlen jelenleg

Elég régóta üzemelő oldal. Valóban ingyenes valóban elbánik bármilyen domain-el. Viszont amint SQL-hez kell nyúlni nagyon belassul.
Alternatíva egy sokkal jobb oldal szintén ingyenes.
byethost.com (igen byet nem byte)
hodobaj nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-02-27, 00:14   #7
tibi1987
Bölcs

tibi1987 logója

Összes hozzászólás: 637
Kiosztott köszönetek: 85
Begyũjtött 148 köszönetet 114 hozzászólással
tibi1987 ismeretlen jelenlegtibi1987 ismeretlen jelenlegtibi1987 ismeretlen jelenlegtibi1987 ismeretlen jelenleg

rengeteg ingyenes tárhelyet kipróbáltam már,de ezt találtam a leglassabbnak az összes közül.végülis rengeteg szolgáltaltást kínál ingyen egy egyszerű bemutató tesztelő oldalnak jó.joomlával elég lassú volt és max 5k vagy 3k fájlt lehet elhelyezni domainenként.ftp programmal felesleges próbálkozni esélytelen.zillával sikerült csak feltöltenem total comamnder ki van zárva itt.tesztelésre használtam annó.egy hétig figyeltem és napi 2 órát nem értem el a szhervert.ez általában magyar idő szerint dél -2 között volt gyakori.de ami jó hogy nincs reklám rengeteg hely.De már havi fél dollárért is kaphatsz tárhelyet ami 10000szer job mint ez.
ingyenes tárhelyek közül a magyarokat szeretem nagyon bejött nextárhely és a newhosting(ez a jobb).Külföldi tárhelyekkel az a baj az ingyenesekkel,hogy rengeteg ember használja így nagyon lassú lesz.Főleg csúcsidőben.
BigMax (2010-02-27)
Régi 2010-02-27, 16:00   #8
hatasu
TravianMaster

hatasu logója

Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 284
Kiosztott köszönetek: 75
Begyũjtött 48 köszönetet 36 hozzászólással
hatasu ismeretlen jelenleghatasu ismeretlen jelenleghatasu ismeretlen jelenleg
Üzenetküldés MSN-en keresztül hatasu részére Üzenetküldés Skype™-on keresztül hatasu részére

Én használtam több mint egy évig egyik joomlás oldalamnál, aztán szó nélkül betörölték lassú sql lekérdezés vagy mi miatt, és azóta inkább fizetek a tárhelyért. backupom persze pont nem volt, szóval gondoltam szépekre, meg irogattam nekik szépeket, amira 3-4 órán belül egy nyugodt válasz érkezett. :P Azóta csak ilyen piti, co.cc oldalakhoz használom.
Régi 2010-03-24, 21:17   #9
törölve12231
Vendég

Összes hozzászólás: n/a

Valóban nagyon lassú, azonban aki csak pl a parkoló domain-jeire szeretne egy kis designos témabeli oldalt feltölteni, annak nagyszerű; bár az oldal betöltési ideje alatt talán a google nem fogja szeretni. Vajon?
reklámmentes és web templatek vannak helyben, így egy kalap alatt tök jó. még tesztelem, de eddig nincs panasz rá.. csak lassú.
Aki tud reklámmenteset gyorsabbat, az szóljon.
  Válaszol idézettel
Régi 2010-03-24, 21:20   #10
törölve12231
Vendég

Összes hozzászólás: n/a

Idézet:
tibi1987 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
rengeteg ingyenes tárhelyet kipróbáltam már,de ezt találtam a leglassabbnak az összes közül.végülis rengeteg szolgáltaltást kínál ingyen egy egyszerű bemutató tesztelő oldalnak jó.joomlával elég lassú volt és max 5k vagy 3k fájlt lehet elhelyezni domainenként.ftp programmal felesleges próbálkozni esélytelen.zillával sikerült csak feltöltenem total comamnder ki van zárva itt.tesztelésre használtam annó.egy hétig figyeltem és napi 2 órát nem értem el a szhervert.ez általában magyar idő szerint dél -2 között volt gyakori.de ami jó hogy nincs reklám rengeteg hely.De már havi fél dollárért is kaphatsz tárhelyet ami 10000szer job mint ez.
ingyenes tárhelyek közül a magyarokat szeretem nagyon bejött nextárhely és a newhosting(ez a jobb).Külföldi tárhelyekkel az a baj az ingyenesekkel,hogy rengeteg ember használja így nagyon lassú lesz.Főleg csúcsidőben.
Total Commanderrel is tökéletesen használható, viszont ip címet kell megadni úgy.
  Válaszol idézettel
Válaszol

Címkék
00webhostcom

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Fórum ugrás

A pontos idő 16:03 , a GMT +2 időzóna szerint.