![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| Webtárhely Minden, ami egy stabil weboldal működéséhez szükséges |

|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1 |
|
webzsonglőr
Hely: Budapest XIII.ker.
Összes hozzászólás: 252
Kiosztott köszönetek: 227
Begyũjtött 92 köszönetet 57 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tegnap keresgéltem tárhelyt és találtam egy elég jó ajánlatot hxxp://www.pronethosting.net/ -nél. Ha most regisztráltok akkor az első év ingyé' van. Csak a setup költségét kell fizetni ami $4,95. Szerintem nem sok.
Amit adnak:
A support tényleg tuti. Éjszaka kérdeztem tőlük ez-azt és fél órán belül jött is a válasz. Egy év után kb 100 dolcsi lesz egy év ára, szerintem az is elég korrekt... A regisztráció után tőlem kértek személyit meg kártya másolatot(ha azzal fizetsz), hogy én vagyok e én... Amíg azt nem küldöd addig nem élesítik a dns-t. Ha félsz elküldeni a bankkártyád másolatát, akkor fizess paypal-al , én is azt tettem... |
|
|
|
| Google hirdetés |
| Címkék |
| hosting, külfödi tárhely, külföldi, olcsó, tárhely |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Olcsó receptek blog | sajtos | Honlap kritika | 9 | 2010-05-05 06:40 |
| Olcsó tárhely | Leenux | Webtárhely | 8 | 2010-03-02 23:22 |
| Ólcsó tárhely (php+mysql) 2 | mosquito | Honlapod hirdetése | 14 | 2008-04-18 00:27 |
| Webtárhely! Limitált de olcsó | g-easy | Honlap piac | 42 | 2007-11-09 09:53 |
| Ólcsó tárhely (php+mysql) | Freeze | Honlapod hirdetése | 0 | 2007-10-08 17:26 |