SEO Fórum  

Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum!

Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk!

Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, vagy a későbbiekben, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival.

Vissza   SEO Fórum > Keresők > Yahoo!

Yahoo! Yahoo! kereső és a kapcsolódó témák tárháza

Válaszol

Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2009-12-03, 13:25   #1
Csuki123
'Say Hello To My Little Friend'

Összes hozzászólás: 9
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 1 köszönetet 1 hozzászólással
Csuki123 ismeretlen jelenleg
Alapbeállítás Miranda IM kliens

pár hónapja használom ezt a Miranda IM nevezetű klienset ... azért váltottam erre mert a régi MSN Live messager megpusztult ... azaz csinált egy olyat hogy kérte a verzifrissítést és hiába telepítettem fel kiírta hogy nem működik valami sorszámmal ami nyolcezerrel kezdődik ... neten hiába rágtam utánna nem birtam megbütykölni

szal most ezzel a kliensel tolom az MSN-t de azért is jó mert töbfunkciós kliens, van rajta YAHOO, IRC, GADU-GADU, ICQ, JABBER, MSN, AIM... gondolom ezek mind csevegőprogramok

aki ismeri a progit írjon róla véleményt ... vagy akinek hasonló gondjai voltak az MSN kliensévvel arra is jó lenne egy megoldás
Csuki123 nem elérhető   Válaszol idézettel
Google hirdetés
Régi 2009-12-03, 22:07   #2
ChrIsDrY
Mentor

ChrIsDrY logója

Összes hozzászólás: 349
Kiosztott köszönetek: 157
Begyũjtött 77 köszönetet 37 hozzászólással
ChrIsDrY elindult a közkedveltség útjánChrIsDrY elindult a közkedveltség útjánChrIsDrY elindult a közkedveltség útjánChrIsDrY elindult a közkedveltség útjánChrIsDrY elindult a közkedveltség útjánChrIsDrY elindult a közkedveltség útjánChrIsDrY elindult a közkedveltség útjánChrIsDrY elindult a közkedveltség útjánChrIsDrY elindult a közkedveltség útján
Üzenetküldés MSN-en keresztül ChrIsDrY részére
Alapbeállítás re: Miranda IM kliens

Pidgin sokkal jobb, azt használom 2 éve, Miranda nem jött be. ( hxxp://www.pidgin.im/ )
ChrIsDrY nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2009-12-10, 12:20   #3
tillz
Törzsvendég

tillz logója

Hely: Bp
Összes hozzászólás: 166
Kiosztott köszönetek: 21
Begyũjtött 10 köszönetet 4 hozzászólással
tillz ismeretlen jelenlegtillz ismeretlen jelenlegtillz ismeretlen jelenlegtillz ismeretlen jelenleg
Üzenetküldés ICQ-n keresztül tillz részére Üzenetküldés Skype™-on keresztül tillz részére

Én a Digsby-re szavazok, az tudja a facebook chat-et is a fentieken kívül.
A gadu-gadu-t mondjuk nem támogatja, de nem ismerek olyat, aki azt használja.
tillz nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-01-07, 22:55   #4
lpmorpheus
Törzsvendég

Blog:
Összes hozzászólás: 101
Kiosztott köszönetek: 4
Begyũjtött 2 köszönetet 2 hozzászólással
lpmorpheus ismeretlen jelenleg

Talán nem véletlen, hogy pont most jött elő ez a téma, mert én is mostanában gondolkodom, hogy a Windows Live Messenger-t lecseréljem. Próbáltam én is a Pidgin-t és a Miranda IM-t is, de nekem ez utóbbi jobban bejött. Minden félévben legalább egyszer kipróbálom a Pidgin-t, de valahogy olyan lassan fejlődik, hogy sosem tud meggyőzni igazán. Ráadásul pazarlásnak érzem, hogy az IM-emet egy GTK keretrendszeren keresztül futtatom.

Nem mellesleg nektek mostanában nem maradnak ki üzenetek egyre sűrűbben az MSN alatt? Nekem körülbelül december eleje óta rendszeresen elvesznek kifelé és befelé is az üzenetek ...
lpmorpheus nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-01-16, 14:38   #5
sc3w
Tag

Összes hozzászólás: 56
Kiosztott köszönetek: 1
Begyũjtött 3 köszönetet 2 hozzászólással
sc3w ismeretlen jelenleg

Én is használtam Miranda IM -t és Pidgint is, nekem az utóbbi jobban tetszett, stabilabbnak tűnt és a felület is jobb.
sc3w nem elérhető   Válaszol idézettel
Válaszol

Címkék
kliens, miranda

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Fórum ugrás

Hasonló témák
Téma Téma szerzője Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Natív kliens a Google-től spontan Általános beszélgetés 12 2008-12-09 23:47

A pontos idő 23:55 , a GMT +2 időzóna szerint.